jedno i drugie to magia ,coś co zwala z nóg i zachwyca
Ciekawe,czy faktycznie ona ma romans i z czyjej winy jest ta separacja...chętnie bym go pocieszyła
Ja tez bym chciała taką odmianę!! Barrdzo! Bo fajnie się przekonać, że można wyglądać inaczej.
A widziałyście może na TVP2 program, jak ludzi odmładzają o 10 lat za pomocą zabiegów kosmetycznych, fryzury, makijażu i odpowiedniego ubioru ? Efekty są zaskakujące czasami! Program jest w niedziele o 8:30 (dla mnie to środek nocy, ale wstaję )
Tak wcześnie ten program Niestety nie ma szans, żebym wstała Aduś, dla mnie też to środek nocy, o 8:30 w niedzielę, to ja się na drugi bok przewracam Nie powinni tak wcześnie puszczać ciekawych rzeczy
To już specjalność polskiej tv a co separacji Brada i Jennifer to to raczej chyba przez niego, podobno na planie filmu w którym grał razem z Angeliną Jolie miał z nią romans. Wielka szkoda, bo moim zdaniem tworzyli idealną parę no i zawsze mówiono o nich że to najpewniejszy związek w Hollywood.
Mnie się przysnęło I zaczęłam oglądać już jak pani była po operacji Usuwali jej chyba worki pod oczami, i coś robili z cerą bo miała jakby "popaloną" . Potem jednak wyglądał świetnie! Ludzie dawali jej 25-29 lat! Średnia wieku to własnie był 29 lat, a kobieta miała naprawdę chyba pod 40. Wyglądała !
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ofkors, że tłumaczy, ale Ty dalej chora jesteś ?
Ale polecam następny odcinek, ciekawa jestem jak "przerobią" następną panią!
Aha - wszystkie operacje czy zabiegi, np usuwanie tłuszczu z podbródka, wstrzykiwanie botoksu itd są pokazane bardzo wyraźnie Ja zamykam oczy, wole nie widzieć
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Jeszcze jak botoks wstrzykują to wytrzymuję, bo tylko trochę krwi tam widac, ale jak odsysali tłuszcz, to już nie wytrzymałam Nie patrzyłam także jak kobiecie wycinali kawałki powiek Zresztą same zobaczycie Bo chyba na następną panią szykują się niezłe zabiegi
Przy okazji mozna posłuchać rad wizażystek, fryzjerów i stylistki.
[ Dodano: 2005-02-07, 19:54 ]
Kilka zdjęć z programu(ostatnie zdjęcie - pani z wczorajszego programu) :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum