Od jakiegoś czasu mam w planie zakup sztucznych rzęs, ale w kępkach. Choć ostatnio to tak chodze na imprezy, że jest to zakup niezbędny wręcz Na razie to musze kupic Volume Shocking a potem rzęsy
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja mam sztuczne rzesy w rzadku jednym i jakos nie sprawialy szczegolnego problemu z przyklejeniem.przeciez je sie nakleja nad swoimi wlasnymi na skorze wiec raczej na oslabienie wlasnych nie wplywaja a i nie uzywa sie ich codziennie tylko jak sie gdzies wychodzi.
sweet nuka no tak...jak Ci Twoje opadaja to nie masz za bardzo co kombinowac bo sztuczne raczej do gory wywiniete sa i by to dziwnie chyba wygladalo choc moze kosmetyczka by cos na to poradzila:)
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-01, 19:48
Candy Killer, albo zalotka.. a mozna nad POMALOWANE naturalne je nakleic?
niby wszystko mozna...ja tak kiedys zrobilam i bylo widac ktore moje a ktore sztuczne:/
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-02, 00:38
Candy Killer napisał/a:
przeciez je sie nakleja nad swoimi wlasnymi na skorze wiec raczej na oslabienie wlasnych nie wplywaja
ja ogladałam program w angielskiej telewizji o gwiazdach które do każdej sesji maja przyklejane sztuczne rzęsy i to doprowadza do tego ze po niedługim czasie muszą uzywać wyłącznie sztucznych bo ich naturalne wypadają ;]
No to czekam na relację, bo mnie strasznie korcą te sztuczne rzęsy. Fajnie byłoby sobie dorobić takie rzęsiska na jakąś większą imprezę, ale pewnie cały czas bałabym się, że zaczną się odklejać.
Kiedyś na TVN Style był mprogram o rzęsach- henna, trwała i właśnie doklejanie sztucznych. Kosmetyczka doklejała je kępkami, babka po tym zabiegu miała naprawdę śliczne rzęsy, wyglądały dość naturalnie i miały się trzymać ponad tydzień. Tylko takie przyklejanie na dłużej jest na pewno bardziej szkodliwe dla naturalnych rzęs niż takie jednodniowe
ETNA, jak toponad tydzien? to ona nie zmywa z nich tuszu czy co? Przeciez podczas demakijazu same sie powinny odkleic pod wplywem tarcia.
iwiopole, dawaj na kropelke ! To bedziesz je miala miesiac A tak serio, to nie experymentowalabym domowymi sposobami jesli chodzi o oczy
Jak sama przyklejasz w domu to później przy demakijażu pewnie się odkleją. Nie wiem na co przyklejała te rzęsy kosmetyczka, ale było powiedziane, że te kępki spokojnie wytrzymają tydzień przy normalnej "eksploatacji"(malowanie, demakijaż). Kosmetyczka polecała taki zabieg nawet na wakacje- masz piękne rzęsy i nie musisz tracić czasu na ich malowanie, podwijanie, itp.
Nie pamiętam, nie wiem czy tam wogóle była mowa o cenach prezentowanych zabiegów. Wydaje mi się, że to chyba nie jest jakieś strasznie drogie, bo przecież same kępki rzęs nie są chyba strasznie drogie, a przy takim naklejaniu to kosmetyczka też się nie napracuje niewiadomo jak. W tym programie to ona naklejała te kępki pare minut, ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum