Racja, kredka z Pierre Renne jest świetna i bardzo miękka. Ale moją ulubiona firmą kosmetyczną jest Maybelline i kredki, jak reszta kosmetyków też są .
Ja używam kredki czarnej bądź eyelinera. Kredki używam rzadziej niż tuszu dlatego też nie inwestowałam w jakąś bardzo drogą, kupiłam kredkę Lovely z temperówką i jak dla mnie jest po zatemperowaniu się nie kruszy a i na oku ładnie wygląda
Ja używam kredki czarnej bądź eyelinera. Kredki używam rzadziej niż tuszu dlatego też nie inwestowałam w jakąś bardzo drogą, kupiłam kredkę Lovely z temperówką i jak dla mnie jest po zatemperowaniu się nie kruszy a i na oku ładnie wygląda
Ja także byłam posiadaczką kredki z Inglota i również mam do niej dużo zastrzeżeń. Po pierwsze bardzo się kruszy, po drugie długo nie pozostaje na oku.
Niedawno odkryłam kredkę do oczu z firmy Glazel.Jest miękka, zapewnia komfort podczas malowania, jest trwała - po całym dniu kredka nie rozmazuje się.
Kredka jest dostępna w różnych odcieniach. Ja posiadam szary odcień i czarny, który przypomina kolorem prawdziwy węgiel. Dodatkowym plusem jest gąbeczka, która znajduje się po drugiej stronie. Perfekcyjnie rozciera zbyt ostrą linię. Dodatkowym atutem jest to, że nie rozdwaja się i nie łamie. Jeśli szukacie miękkiej i prawdziwie czarnej kredki, to ten produkt szczerze Wam polecam!
_________________ ______
www.baster.pl
Meble idealne do twojego domu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum