ja maluje kreski zawsze na gorze eyelinerem...takie wychodzace poza powieke lekko
http://img.photobucket.co...a/100_2265h.jpg jakos tak
http://img.photobucket.co...ta/100_3176.jpg
czasami delikatnie maluje dolna powieke z zewnatrz na dzien ale leciuuutko...a na wieczor czasaaami ale bardzo zadko wewnatrz...czesto mi splywa po prostu ta wew.kreska wiec odpuszczam sobie
a eyeliner..ja uzywam pierre rene i jestem nawet zadowolona:)
kupiłam eyeliner czarny z GOLDEN ROSE tzw Dipliner do kresek ma tajka gruba trwarda koncówke i za cholerkę nie moge sie nim pomalować ;( dziabne sie zawsze albo krzywko namaluje ;( kurna myślałam że to łatwiejsze ;(
niby tymi twardymi latwiej sie maluje niz pedzelkiem:) ja tam uzywam w pedzelku eyelinera i lepiej mi sie maluje niz tym twardym wiec nie wiem jak to sie ma do tamtego stwierdzenia ktore przeczytalam gdzies w gazecie;)
ja tam uzywam w pedzelku eyelinera i lepiej mi sie maluje niz tym twardym
Ja też od kilku lat maluję zawsze tym w pędzelku i jak kiedyś kupiłam taki twardy to było mi dużo trudniej namalować prostą kreskę i w dodatku wychodziły mi te krechy takie bardzo grube
wiem kupiłam i mi się nie wygodznie maluje ;/ musz kupić tamten drugi w pedzelku, byłam u kumpeli pożyczyłam i odrazu sliczna krecha namalowałam A jak sie maluje kreske na powiekach tuż przy rzęsach to nalezy zostawiać minimalna przerwe przy krawedzi powieki czy nie ?
wlasnie, jak namalowac kreske na gorze?? to sie maluje pod gornymi rzesami czy nad?? chcialam zrobic ale nie umiem
no mozna zrobic pod rzesami ale to bedzie slabo widac (to umiem)
najlepiej nad (ale tego nie potrafie - nie mam wprawy w reku)
aniusia
Wysłany: 2007-07-21, 21:21
ja nie umiem nigdzie zrobić kreski. na dole, do góry. nic. jedyne co umiem to wjechać pędzelkiem do oka i mieć później czarne oko ja jestem totalne beztalencie. pomalować się nie umie, uczesać też, paznokci też nie.
ja tez tak przecietnie w sumie..
paznokcie na jeden kolor..
oczy jakos malo skomplikowanie
a z czesaniem roznie.. czasem potrafie fajnego koka zrobic (ale akurat nie do twarzy mi )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum