Po pierwsze to skandal, żebym tak długo nie widziała tego tematu A po drugie to Aga kurcze kobito jesteś GENIALNA w tym co tu robisz !!!!! Coś fantastycznego!!
Mówiłysmy Ci to już kiedyś ale powtorze-> zmień profesje i zostań wizażystką bo kokosy zbijesz na tym z takimi umiejętnościami !!
faktycznie skandal
W najbliższym czasie wrzucę kolejny step i kilka makijaży bez opisu krok po kroku, ok?
Ktoś poprosił mnie o wykonanie pewnego makijażu zamieszczonego w Vivie w wolnej chwili (a jest ich jak na lekarstwo zwłaszcza że stepy są bardzo praco- i czasochłonne) zrobiłam go. Oto on Egzotycznie
Bardzo ladny. Super na wyjscie. Widzialam go juz na wizazu. Ale wydaje mi sie, ze roz sie gryzie z reszta. Przynajmniej tak na zdjeciach wyglada-zbyt mocny i cieply.
Aga my tu przez Ciebie nabawimy się tylko kompleksów
Makijaż jak zwykle boski.
Mam w domu podobne kolory cieni, spróbuję coś takiego zmajstrować , ale na pewno nie będzie to tak wyglądało jak u Ciebie
karomegi makijaz jest kolorystycznie dość dokładnie odwzorowany, dlatego nie zmieniałam ani różu na policzkach (miał być ciepły i opalony) ani chłodnych ust
Cleo nie przesadzaj, masz wprawną rękę zresztą sam makijaż choć efektownie wygląda nie jest skomplikowany technicznie. Spróbuj
ja juz pisalam na wizazu ze ten makijaz to dla mnie po prostu cuuuudo
najpierw priorytetowo kupuje aparat pozniej za resztki kupie kilka ieni z APC bo juz ktorys raz mi sie one bardzo podobaja i do dziela:D
powiedz mi Agus czy te cienie mozna dostac w jakims sklepiej normalnym czy tylko przez internet?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum