Bardzo podoba mi się taki makijaż , ale do mojej urody chyba nie pasuje W ogóle wydaje mi się , że jeśli mam na całej powiece tylko ciemny cień to wyglądam okropnie
Bardzo podoba mi się taki makijaż , ale do mojej urody chyba nie pasuje W ogóle wydaje mi się , że jeśli mam na całej powiece tylko ciemny cień to wyglądam okropnie
Cleo mam tak samo. Jest mi strasznie nieładnie w czarnym kolorze albo jakim kolwiek ciemnym. Wygladam jak prostytuta albo jakbym miała zaraz kogos zabic
Aga, baaardzo ładny Zastanawiam sie tylko jak to jest ze obojetnie jak sie nie pomalujesz to Ci ładnie
Ten makijaz jest ciemny ale nie aż tak bardzo, spróbujcie go wykonać bez obaw. Tu duże znaczenie odgrywa roztarcie mocne cienia który po tych zabiegach jest znacznie delikatniejszy i lżejszy
Tak mi się podoba
Ja nigdy nie potrafię równo pomalować sobie powiek- lewa zawsze wygląda ładniej
Na prawej zazwyczaj cień wychodzi mi we wszystkie strony
Zrobiłam sobie ostatnio makijaż i mniej-więcej wyglądał tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum