ja juz pisalam na wizazu ze ten makijaz to dla mnie po prostu cuuuudo
najpierw priorytetowo kupuje aparat pozniej za resztki kupie kilka ieni z APC bo juz ktorys raz mi sie one bardzo podobaja i do dziela:D
powiedz mi Agus czy te cienie mozna dostac w jakims sklepiej normalnym czy tylko przez internet?:)
Candy, APC dostaniesz na pewno w jakiejś Galerii Centrum, czasami są w drogeriach kosmetycznych-warto napisac maila do pana Pawła (adres na stronie APC) i poprosić o wykaz placówek w Twoim meieście
Zawsze się zastanawiałam, czy do niebieskich oczu mogę się pomalować zielonym cieniem (wiosna) - teraz już wiem, lecę po niego taki mały wybryk po obejrzeniu ostatniego przewodnika - i gratuluję talentu, wszystkie są boskie
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
warto napisac maila do pana Pawła (adres na stronie APC) i poprosić o wykaz placówek w Twoim meieście
Że też na to nie wpadłam i już kombinowałam żeby złożyć zamówienie 'na siłę' z kilkoma osobami przez internet Aguś, a może byś mi wysłała na PW adresy gdzie można dorwać APC w Łodzi..?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum