Chciałabym polecić gabinet kosmetyczny // ja Ci chciałam polecić regulamin forum * // Długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca , ale
moje koleżanki które również korzystały z ich usług namówiły mnie i efekty
były na prawdę rewelacyjne u każdej z nas. Mi zależało głównie na ustach
ponieważ były niewyraźne i niesymetryczne. Teraz są pełniejsze i optycznie
większe. Jestem bardzo zadowolona ponieważ wyglądają bardzo naturalnie!!Na
prawdę goraco polecam ten gabinet szczególnie dlatego, że do końca września
jest tam promocja i ceny wszystkich elementów są tańsze o 50%
* Reklama na forum jest płatna, więc dobrze, że podałaś nazwe i adres gabinetu, wystawimy im fakture
ale to można zrobić taką kreskę bardziej na zasadzie wypełnienia tych przestrzeni między rzęsami, wtedy nie ma bardzo widocznej kreski, a rzęsy wydają się gęstsze i oko ładniej wygląda
ja bym się zdecydowała, bo rysuję kreskę codziennie, nie zamierzam przestać i tracę przy tym niestety najwięcej czasu.
no ja własnie rysowałam codziennie ale w szkole nie mam czasu zeby sie poprawic i mi sie niestety wszystko rozmazuje wiec przestałam sie malowac kredka czy eyelinerem.
A mnie to zainteresowało Zrobiłabym sobie delikatne kreski ale tylko na dolnej powiece. Tylko pewnie jak wszystko ma zalety i wady, ciekawe czy jest w jakiś sposób szkodliwe dla organizmu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum