Nie wiem Ada:) u nas w szkole jest polowa i jest fatalna Mysle ze pod wpływem wsadzania tam paluszkow cos sie z nia dzieje kazdy ja tam mizia i tak to jest ze ona sie psuje...
niektórzy twierdzą ze seria Inglot sprint jest słabsza,ale nie wiem dlaczego.....
mam od rana kolorek różowy właśnie z serii sprint ,trzyma się od rana w niezmienionej formie
nie wspomnę już że kolorek cudny
Świetne do eksperymentów - zachęca do tego wybór kolorków jak i cena Jakość bardzo przyzwoita, na bazie trzymają się idalnie ! Mam nadzieję, że zrobią serię sypkich cieni ... bo takie lubię najbardziej Niektóre troszkę się sypią przy nakładaniu, no ale cóż... nie można mieć wszystkiego
asikaa25
Wysłany: 2005-09-17, 20:41
Witam!
A czy macie jakieś zdjęcia Inglota? Ponieważ nie wiem jaka seria odpowiada nazwie. Vertigo, Matrix,? Jest napis na nich?
Buziaki!!!
Ja bardzo lubię cienie Inglota na mojej powiece trzymają się dość długo bez żadnej bazy, kolor nie ulega ścieraniu i cena jest proporcjnalna do jakości najlepiej jednak chyba lubię cienie vertigo z racji tego, że mają dołązony aplikator który nie musi mi się walać w kosmetyczce co do mapek to jedne mi się zbiły od noszenia w kosmetyczce i ze zdenerwowania powiedziałam, że już mapek Inglota nie kupię a na drugi dzień kupiłam takie same kolorki jednym słowem podobają mi się cienie z ich firmy aha trzeba wspmnieć też że mają sporą gamę kolorków co jest ich kolejym plusem-każdy znajdzie dla siebie odpowiedni kolor
Witam ja niestety nie pochwalam dobrych opini na temat cieni Inglota z serii "Sprint", mi akurat się wałkował na powiece, szczypały mnie po nim oczy ( jestem alergikiem i nosze soczewki , więc muszę mieć duże wymagania, niestety:() , jednak fajnie się rozprowadzał i bardzo podobał mi się kolor ( deep pearl) oraz opakowanie ( czasem zdażyło mi się kiedy cienie się przez przypadek otwierały i sypały , a ten z Inglota akurat nie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum