Wysłany: 2005-01-18, 16:13 Sensique - kremowe cienie do powiek
Sensique - kremowe cienie do powiek
Kremowe cienie do powiek. Duzy wybór kolorów i kombinacji. Pojedyncze, podwójne i potrójne.
Cena od ok 4 zł do 6 zł
Moja ocena:
Ogromny plus za duzy wybór odcieni!!!! Oraz za cenę Kolory sa bardzo ładne, cienie dobrze się nakłada i dobrze się trzymają na powiece. Ładne pudełeczko. Bardzo lubie te cienie własnie za niską cenę a dobrą jakość. Można kupować i kupowac Mam kolory morskio/niebieskie(potrójne), brązy(podwójne), róze(potrójne), niebieski. Jestem z nich bardzo zadowolona i kupie więcej Polecam.
Podobnie jak Ada mam potrójne morskoniebieskie cienie, a mam ochotę jeszcze na brązy . Cienie bardzo łatwo się nakłada, kolory są intensywne, nie osypują się, łatwo się zmywają. Ale właściwie płacąc 3,49 (bo akurat tyle na nie wydałam) mogłabym wiele wad wybaczyć, ale w tych cieniach zauważyłam tylko jedną - są niezbyt trwałe
Mariti
Wysłany: 2006-03-05, 13:20
Miałam kilka podwójnych i niestety pozbyłam sie ich - moim zdaniem to bardzo kiepeskie cienie. Efekt jest słaby i szybko się zatraca. Barwy tak ładne w opakowaniach , na powiece już tak ładne nie są. O wiele lepsze efekty dają cienie przy zastosowaniu na mokro, wtedy od czasu do czasu można pokusic sie o zachwyt. Ogólnie moja opinia jest taka, że nie są to dobre cienie, choc cena zachęca.
Chociaż te cienie są tanie jak barszcz i polskiej produkcji, to są rewelacyjne! Dopiero niedawno się do nich przekonałam bo wcześniej wydawało mi się że to jeden wielki bubel. A tu takie zaskoczenie!
Ich kolejnym atutem jest trwałość, bo wytrzymują na powiece cały dzień!
Przy ich niskiej cenie można się zaopatrzyć w cały komplet
Sama kupuję przeważnie potrójne za 5zł
Patrząc na recenzje z innych portali, to o dziwo większość kosmetyków Sensique ma świetne oceny.
U mnie poza drogerią Natura.. jest jeszcze "Natura Eko" która nie ma nic wspólnego z pierwszą.. a w niej też są te cienie.. Nie wiedziałam, że Sensique to firma Natury..
to może ja wszystko wyjaśnię
Jest sobie taka polska firma kosmetyczna HEAN, może znacie, robią taniutkie cienie, inne kosmetyki kolorowe i rzeczy typu lakiery do włosów.
No i to właśnie Hean produkuje kosmetyki Sensique, specjalnie dla Drogerii Natura.
Właśnie weszłam na stronę tej firmy http://www.hean.pl/ i aż się zdziwiłam jaką mają bogatą ofertę kosmetyków do makijażu. Samych cieni jest ogrmony wybór i w dodatku mają kolory, ale dużo jest też kredek, pudrów, różów itp. Strasznie mnie zaciekawiła ta ich oferta chyba będę musiała coś wypróbować Macie już może jakieś wypróbowane kosmetyki tej firmy, oprócz tych cieni Sensique, które polecacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum