Opis kosmetyku:
Rzeźbi światłem modelując twarz półprzeźroczystą poświatą. Substancje zawarte we Fluidzie regulują gospodarkę wodno – tłuszczową, zapobiegając utracie wilgoci, neutralizują wolne rodniki, działają nawilżająco i uelastyczniająco na naskórek. Idealny do każdego typu cery, sprawia, że cera jest świeża i promienna. Dostępny jest w trzech kolorach:
•Klasyczny najjaśniejszy – pokrywa cerę lekką, opalizująca mgiełką, rozjaśnia cerę, sprawia, że wygląda na wypoczętą i promienną
•Morelowy – pokrywa cerę połyskująca różowo – złotą mgiełką, dodaje blasku, sprawia, że wygląda na zdrowa i ładnie zaróżowioną
•Bursztynowy – pokrywa cerę złocistą mgiełką, nadaje skórze odcień opalenizny (przy jasnej karnacji) lub rozświetla (przy ciemnej karnacji)
Cena: 11 zł
[ Dodano: 2005-01-14, 12:44 ]
Moja ocena:
Nadaje twarzy ładny koloryt, cera wygląda na zdrową, promienistą. Nie wygląda sztucznie - wprosty przciwnie - bardzo naturalnie i ładnie. Utzrymuje sie długo na twarzy, nawet przy tłustej cerze. Szczególnie dobry jesli cera nie wygląda ładnie i jest szara - potrafi czynić cuda Jest lekki, dobry nawet na gorące dni. Dobra cena. Nie podoba mi sie jedynie zapach -przypomina mi zapach płynu do naczyń Ludwik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum