AA rządzi Uwielbiam winogronowy błyszczyk. Jak do tej pory jedyny błyszczyk, który dobrze nawilża mi usta, ślicznie pachnie i ten zapach nie psuje się po 2 tygodniach, tak jak w przypadku Eveline, który wywaliłam do śmieci Nigdy więcej błyszczyków Eveline. Już drugi raz nabrałam się na tę tandetę.
Eveline to tandeta- fakt
a moje ulubione błyszczyki ostatnio to:
Revlon- Super Lustrous >Toast to Shine< (najlepszy efekt "Nude" jaki miałam)
Bourjois- 3D Effect >Beige Ellastic< (naprawde daje efekt 3D)
Max Factor- Silk Gloss >Velvet Raspberry< (jakbym miała balsam na ustach )
Glam Shine mi nie pasuje a Water Shine Gloss juz mi sie znudził, z uwagi na bardzo ostry, chemiczny jakby malinowy zapach...
eee..jestem bardzo zawiedziona błyszczyk przyszedł...kolorek ma przezroczysty ze złotymi drobinkami i pachnie bardzo ładnie tylko...ano własnie smakuje oblesnie i piecze mnie niemiłosiernie...niekupujecie tego za zadne skarby świata!! do ****(tylniej częsci ciała) to jest
a ja ostatnio zgubilam moje 2 ulubione Diora i z Sephory wielka rozpacz... bo wyplata dopiero za tydzien a teraz bida... jak narazie koncze moje stare, ktore sie rozlewaja w kieszeni masakra, poleccie mi cos fajnego i w miare niedrogiego zeby mial jakis fajny smaczek
dzieki dzieki :* kiedys paloma miala takie fajne blyszczyki, mialam wlasnie o smaku winogronowym. boski byl... ale juz sie skonczyl a teraz nigdzie nie moge go kupic
greipfruitowy tez jest fajny bo taki inny, niespotykany ale jak natkne sie tylko jeszcze raz na winogronka to sobie kupie. Tylko jak narazie do wypłaty abstynencja...
outsiderka napisał/a:
Lotta, właśnie z AA też są warianty: czerwone winogrono (mam go. pycha!) i grejpfrut. jest jeszcze czekolada, cappucino i guma balonowa
spoko spoko do wyplaty tylko 2 dni wezme wszystkie
Eheheh, mocna zawodniczka jesteś Ja sobie chyba teraz grejpfrutowy wezmę, bo nie znoszę smaku gumy balonowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum