kupiłam sobie jakiś czas temu balsam do ust H&M, o smaku vanilla sugar (potem żałowałam, że nie wzięłam karmelowego - mniam!) i nie mogę się nadziwić, jaki jest boski... Jest w metalowym owalnym pudełeczku, nabiera się go niestety palcami... Ale poza tym ma same zalety - jest bardzo tłusty, przez co świetnie nawilża usta, a do tego na długo, no i błyszczy się na nich jak rasowy błyszczyk. Świetny na zimę. Zapach i smak ma po prostu boski! choć wiem, że nie każdy toleruje wanilię. Tu jest dość intensywny smak i aromat, dla mnie bomba.
apsik, a mogłabys jeszce opisac, jak wygląda opakowanie- to jest seria w opakowaniach z Hello kitty? Bo ja nie bardzo mam rozeznanie w H&m'owych kosmetykach, a chetnie sprawie sobie taki błyszczyk
Ja nie przepadam za błyszczykami smakowymi, zdecydowanie wolę gdy ładnie pachną, mam swoje dwa ulubione kupowane w Rossmanie za grosze. Jeden to czekoladowy błyszczyk z efektem chłodzącym Wibo, a drugi różany Isana. Oba kosztują grosze, a bardzo ładnie nabłyszczają usta i dosyć dobrze się na nich trzymają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum