Ja uzywam tusze dłużej niż 3 miechy bo przecież przez ten czas nie zuzyje wszystkiegp, trzeba to czytać z "przymrużeniem oka"
A ten tusz od yska207 już mi nie pasuje, bo widze, że grudki robi a ja używam tylko takich po których nie widać, że masz cokolwiek na rzęsach, oczywiście efekt pogrubiania lub wydłużania konieczny ale bez grudek
A kiedyś jeszcze chciałam kupić ten tusz dobrze, że tego nie zrobiłam
Ja kiedys mialam taki tusz dwufazowy ale nie pamietam czy byl z Loreala czy z innej firmy. Nie podobal mi sie. jak pomalowalam biala baza to schlo to dlugo a szczoteczka od głównego tuszu byla beznadziejna. Ciezko bylo sie nim jakos ladnie pomalowac A koszotowal kolo 25 zl
outsiderka Nie nie są sklejone a po MaxFactor były, Sama wiem najlepiej jak moje rzęsy wyglądają i będe szukać takiego tuszu który będzie mi odpowiadał, aż do skutku
bejbe, dzięki Kupiłam go sobie. Na razie jeszcze nie próbowałam, ale mam nadzieję, że będzie dobry. A nawet jeśli nie to nie będzie mi było szkoda forsy, bo 7.90 to nie majątek
Fajny jest. Na moich dość rzadkich rzęsach daje ładny efekt. Bardziej wydłuża, niż pogrubia.
I jak dla mnie jest trochę za rzadki, ale jak po czasie zgęstnieje to będzie s.uper
Ja od siebie moge polecić tusz Bourjois, tylko nazwy nie pamietam ale ma opakowanie czarne, a akretnke taką różową jakby. I ja uzywa tylko pogrubiajacych, bo mam bardzo długie rzęsy i nie chcę wydłużać. Dobre tusze są też Maybelline, Volume Express.
ooo dzieki Outsi !! w koncu dorwalam ten temat
tu wklejam zdjatko moich firanek tusz: 2000 kcal. Jak ktos jeszcze niezdecydowany to zachecam do kupna Obrazek
wow booskie właśnie czegos takiego szukałam! ten tusz ma za zadanie podkręcic i pogrubic?
aaa byłam wczoraj w rossmanie i zlikwidowali u mnie (podobno juz na dobre) Max Factora u was też?
A ja niedługo będe miała BOURJOIS VOLUME CLUBBING za darmo siostra mojej przyjaciółki powiedziała, że mi przywiezie z Francji, nawet jej nie prosiłam, heh
Obecnie mam Max Factor - Masterpiece i jestem zadowolona, ładnie rozczesuje rzęsy i wydłuża, nie robi grudek. Wcześniej kupiłam Maybelline - Define-A-Lash który dla mnie okazał sie jakąś masakrą. Robi straszne grudki, nie wydłuża.
Ysia a możesz podać pełną nazwę tego L'oreala?
Chce sobie kupić jakiś porządny tusz do rzęs, ale nie mam pojęcia na co się zdecydować. Czy kupić masterpice max, czy Maybellina D-A-L, czy nowego rimmela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum