Zwykłe szczotki są coraz częściej wypierane przez silikonowe ze względu na to, że tak nie podrażniają oczu. Million Lashes L'Oreal jest genialny szczególnie gdy ktoś lubi rozczesane i wydłużone rzęsy.
Ja mam właśnie krótkie rzęsy i to jest najgorsze, że każda centralnie układa się w inną stronę. Zawsze używam maskar wygrubiających a do tego wydaje mi się, że te gumowe szczoteczki bardziej docierają do samych końcówek dzięki czemu mam dłuższe rzęsy. Rozczesanie też mi odpowiada.
Może to już kwestia przyzwyczajenia że mam hopla na te gumowe grzebyczki, nie powiem, że nie Ostatnio malowałam się u koleżanki Colossalem z MNY i byłam też zachwycona, a toż to zwykły grzebyk jest
outsi, no właśnie daje, przynajmniej wg mnie. Ale po prostu podobny efekt do, powiedzmy, Masterpiece MAX. Podejrzewam że podobny do większości pogrubiaczy z gatunku gumowych grzebyczków.
A co powiecie o tuszu z Maybelline Volume XXL? Ostatnio dostałam go jako gratis w sklepie perfume4you.pl i powiem wam, że stał się moim nr 1 ! z jednej strony biała baza, która niesamowicie wydłuża i pogrubia rzęsy, które po pomalowaniu tuszem wyglądają niesamowicie!
szukam jakiegos dobrego tuszu z teatralnym efektem. Wlasnie mam zamiar sie rozeznac tu i owdzie by cos nowego nabyc Ale jak macie jakies ciekawe propozycje to z checia poslucham
P.S. Ma ktos jakies informacje czy moze we Francji kosmetyki są tańsze?
szukam jakiegos dobrego tuszu z teatralnym efektem. Wlasnie mam zamiar sie rozeznac tu i owdzie by cos nowego nabyc Ale jak macie jakies ciekawe propozycje to z checia poslucham
P.S. Ma ktos jakies informacje czy moze we Francji kosmetyki są tańsze?
Hmmm z tego co pamietam to raczej nie ma duzej roznicy w cenie ,no chyba ze sa to perfumy ,te mozna dostac o polowe taniej .Za to w Niemczech sa tansze kosmetyki .
Ooo to dobrze wiedziec A sa moze jakies takie specjalne miejsca gdzie moznaby nabyc taniej perfumiki? Co do kosmetyków to wlasnie werbuje mojego faceta by mi popatrzyl u naszych sasiadow za jakimis tuszami
Swoja droga k81_81, napisalam do Ciebie priva z taka jedna mala prosba odnosnie komunikacji w Paryżu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum