Tak mnie dzis korciło w rossmannie, żeby kupić ten puder z pędzlem, że aż mną trzęsło ale przecież mam całe pudełko Creme Puffa ... no ale wcisnęłam tego Rimmela przynajmniej przyjaciółce
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
Ja go kupiłam niedawno, wzięlam 1. (transparent) i pasuje ok. Moze nastepnym razem zaryzykuje z 2 . Jestem z niego naprawdę zadowolona(dobrze matuje i skóra wygląda po nim tak hm...fajne ), tym bardziej że dorwałam go w dobrej cenie(w Rossmanie bez promocji kosztuje 24,90 a ja kupiłam go w zwykłej drogerii za 16,50 ).
za jakies miesiąc będzie mnie czekać kupno pudru i sama nie wiem. Musze miec coś lekko kryjącego tak jak mój manhattan. Najchętniej bym przy nim została, ale jest za ciemny. Zastanawiam się jeszcze nad pudrami z gosha i z isadory..
No niby tak, ale wiesz, nie kupuję pudru co miesiąc tylko 2x w roku, nawet rzadziej i jestem w stanie wydać 60-70zł (tyle kosztuje isadora), ale żebym była z niego zadowolona.
No niby tak, ale wiesz, nie kupuję pudru co miesiąc tylko 2x w roku, nawet rzadziej i jestem w stanie wydać 60-70zł (tyle kosztuje isadora), ale żebym była z niego zadowolona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum