nie mam pojęcia, on nie był mój. ale obczaiłam ceny polskie i jakies 36zł niby stoi.
szkoda, że nie wiesz. Bo mój bart jest w glasgow i robie u niego zamówienie kosmetyczne i myślałam, żeby mi kupił i zastanawiam sie czy się opłaca go męczyć.
NeynA, sprawdziłam na stronach największych drogerii i na stronie Boots ani Superdrug w ogóle już nie figuruje ten błyszczyk więc nie wiem, czy oni go sprzedają - choć powinni. Zwykły Effect 3D kosztuje w każdym razie regularnie Ł6.95 a akurat w Superdrug jest na promocji za Ł4.95. Ale obawiam się teraz, że tamten Effect 3D Coctail to był tylko tak jednorazowo wprowadzony, choć strasznie mi się to dziwne wydaje.
moja siostra używa tego błyszczyka z Rimmela - powiększającego usta (choć twierdzi, że akurat ten tak średnio powiększa). Ma bardzo ładny czerwony odcień na ustach.
Obrazek
Ja go mam i polecam Mam kolor 054. Ogólnie mi teraz usta zbladły, czasem wpadają w taki blady róż i sobie od czasu do czasu używam tego błyszczyka
Usta mam takie średniej wielkości, u mnie jakoś nie widać efektu powiększenia, ale ja w tej kwestii jestem mało spostrzegawcza ogólnie W każdym bądź razie jest przyjemny efekt chłodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum