wakaba
Wysłany: 2007-08-14, 12:09
Ja też uwielbiam błyszczyki z czerwonym połyskiem i bardzo polecam "watershine gloss - błyszczyk do ust lustrzany blask", kupiłam go za 17,99 w SuperPharmie. Usta mają intensywny czerwony połysk, wyglądają cudownie, a nawet jak błyszczyk zejdzie, to usta wyglądają mniej blado niż przedtem.
Dopiero dziś udało mi się zrobić zdjęcia...
Bardzo mi się podoba ten kolorek :), zapach, konsystencja. To jeden z moich ulubionych błyszczyków - a ja jestem maniaczką ;)
ja się maznęłam swoim czerwoniastymi pstryknęłam na szybko fotki telefonem. kupiłam go z myślą że nei będzie dawać bardzo intensywnego koloru, a tu się okazało że jest troszkę oczojebny ale mi się podoba na wieczór w sam raz
Kupiłam wczoraj Maybelline Shine Elixir kolor 590
Więc tak
kolor jest ładny , długo się trzyma na ustach , nieskleja i niewyszusza ALE
Aplikacja jest skranie beznadziejna , bez wygibasów z wycieraniem , poprawianiem etc niema w ogóle mowy żeby go równo nałożyć a wiemy jak to jest ważne przy ciemnych kolorach...
Tenebra ten błyszczyk jest bardzo fajny ładnie wygłąda na ustach masz bardzo ponętne te usta Za 2.5zł hmm a długo się utrzymuje na ustach ja teraz używam błyszczyku w tubce maybelline kolor jasno czerwony jest bardzo dobry długo się utrzymuje na ustach i ładnie błyszczy
Bourjois 3D Coctail
ten pierwszy z prawej podkradałam czasem ostatnio siostrze, daje na ustach taki wiśniowy kolor, choć zdaje się być troszkę transparentny. Także można szaleć z kolorami w zależności od nałożonych warstw. Polecam.
Tenebra ten błyszczyk jest bardzo fajny ładnie wygłąda na ustach masz bardzo ponętne te usta Za 2.5zł hmm a długo się utrzymuje na ustach
nie utrzymuje się wybitnie długo, poza tym ja go nakładam na ciemną szminkę dodatkowo, ale mimo że się zetrze troche to i tak kolorek jest nadal tyle że bledszy. raczej jak się nim pomaluje to pozostaje mi picie przez słomkę i nie całowanie się bo brudzi, no ale w końcu to intensywny kolor
moja siostra używa tego błyszczyka z Rimmela - powiększającego usta (choć twierdzi, że akurat ten tak średnio powiększa). Ma bardzo ładny czerwony odcień na ustach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum