Dziewczyny , czy któraś z Was używała może cieni do powiek MissRose??
Znalazłam taką oto paletkę i nabrałam na nią ochotę:
[url=http://img364.images...8rf.jpg]Obrazek[/URL]
Takie cuś można kupić? A jakiej to jest wielkości na żywo? Ile kosztuje taka paleta rozmaitych cieni? (ale cudo )
Ta akurat kosztuje ok. 25-28 zł. Rozmiary 24*18*3 cm. Nie jest duża ale ma duży wybór cieni i to takich jakie mi się podobają, takie wyraziste kolory. Myślałam też nad paletkami RubyRose ale tam cienie są jakieś takie mocno błyszczące i oklepane kolory.
Teraz essence ma nową kolekcje limitowano "asia glam" czy jakoś tak i sa prześliczne cienie do oczu. Chyba 4 kolory: zielony żółty, granatowy i beżowy. Kosztują gdzieś 7 zł. Sama sobie chyba jakis kupię. I mają takie piękne wytłaczane wzory <zakochany>
Chyba 4 kolory: zielony żółty, granatowy i beżowy.
Mi tez bezowy sie podoba, ale nie moge juz kupowac nic, bo wydaje za duzo kasy na kosmetyki . Chcialam blyszczyk z tej serii ale juz nie bylo
Ja ostatnio kupilam potrojne cienie Infinity- bez, brudny roz i zloty. Teraz troche zaluje, ze nie poczekalam- teraz bym na pewno wziela te Asia Essence.
Zeby tylko cos sprawilo, zeby trzymaly sie na moich powiekach chociaz z 5 godz:(
Sa w drogeri Natura (tylko tam i nie w kazdej podobno jest ta seria). U mnie tez sa na pewno w 1 Rossmannie (w innnych nie widzialam, ale jest za to tam inna limitowana seria a nie Asia). Kosmetyki essence sa bardzo fajna, maja dosc spora game kolorystyczna i sa tanie
Essence u mnie są w Drogerii Natura ostatnio zakupiłam błyszczyk w tubce właśnie z tej firmy jest bardzo fajny ładnie wygląda na ustach nawet nie rozmazuje się szybko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum