Wysłany: 2006-03-26, 17:39 Najlepszy Puder Brązujący ?? !!
Chciałabym sobie kupić jakiś nowy fajny puder brązujący.
Jakbyście mogły w tym temacie przedstawić najlepsze pudry brązujace
wg. was byłabym bardzo wdzięczna (odrazu mówie,że ziemia egipska za 100zł odpada )
Zastanawiam się nad RIMMEL SUNSHIMMER Lumene COUTURE BRONZING L'OREAL Glam Bronze Kulki JOKO
Rimmela polecam, bo używam. Nie jest drogi (25zł), na długo wystarcza. Ładnie matuje, no chyba że szukasz efektu połysku i rozświetlenia. Kolor wygląda dośc naturalnie, bardzo mi sie ten kosmetyki podoba.
Kiedyś miałam ten z L'Oreala, jest bardzo fajny, choć nie zachwyca. Nie ma wad w zasadzie, oprócz tego że trzeba go starannie nakładać i nie można tego zrobić "szast prast" w sekundę.
ładnie matuje, no chyba że szukasz efektu połysku i rozświetlenia.
Własnie nie szukam, bo mam juz dwa pudry brązujace rozświetlające:
~ gwiezdny pył JOKO
~ sypki rozświetlający JOKO
Dlatego chciałabym jakis fajny brązujący, ale bez żadnych efektów rozświetlających
Własnie najbardziej przypał mi do gustu ten Rimmela Apsik! ale jaki jest efekt przyciemnienia ??
yska207 a ile kosztuje ten Max Factora i jak bardzo dobry jest ??
A próbowałyście kuleczek brązujących firmy Diadem? Są bardzo fajne-moja siostra je ma i jest baardzo zadowolona-można je podobno dostać w różnych odcieniach -od jasnego do ciemnego brązu. Oczywiście wszystkie mają bardzo malenkie"drobinki"- w słońcu skóra wygląda genialnie!
Osobiście mam puder brązujący w kulkach z A. i powiem tak: jak raczej nie przepadam za ich kosmetykami tak ten puder jest ok.
Moesha, widzisz, i po co się nas pytałaś?! Tu jest tyle dziewczyn, a każda ma swój ulubiony puder. Więc pytając nas o radę, raczej dobrze na tym nie wyjdziesz
Bardzo dobrym brązującym pudrem wg.mnie jest także puder w kulkach jakaś firma z serii Giordani. Daje ładny, subtelny efekt. Kosztuje 65 zł, ale teraz jest w promocji za 29.99, a na Allegro idzie kupić za 20-30 zł.!
Ja teraz mam Manhattan . Ma bardzo fajny brązowy kolor a nie jak większość pudrów brązuracych ciemnopomarańczowy. jest dość dorogi bo 12g kosztuje 23zł
Moesha, widzisz, i po co się nas pytałaś?! Tu jest tyle dziewczyn, a każda ma swój ulubiony puder. Więc pytając nas o radę, raczej dobrze na tym nie wyjdziesz
Apsik! mi chodzi o to, żeby kupić sobie jakis fajny puder brązujący,
miałam nadzieje, że polecicie mi jakąs perełkę
Ja mam pare pudrów brązujących ( joko gwiezdny pył, joko sypki, miss sporty, kuleczki z A.)
Chce spróbować czegoś innego
Moesha, a zajrzyj na KWC, moze tam coś Ci wpadnie w oko!!
Ja bardzo lubię pderek brązujacy z Vipery
Ja jakoś nie przepadam za Wizażem Pozatym zadałam pytanie tutaj, żeby użytkowniczki
tego forum doradziły mi co jest najlepsze i czego one uzywają
[ Dodano: 2006-04-03, 13:53 ] Noi wreszcie kupiłam cudeńko Sahara Puder Słoneczny JOKO z filtrami UVA i UVB Piękny BRĄZOWY
(a nie pomarańczowy) Coraz bardziej przekonuję się do firmy JOKO
A oto opis:
Działanie: rozświetlające, matujące, nawilżająco - regenerujace,
podkreślające efekt opalenizny
Dzięki użyciu składników rozpraszajacych światło skóra jest wygładzona i promienna
Mam bardzo ciemny brąz i jesem happy że go kupiłam
Zapłaciłam 14 zł !!
Ja kiedys kupilam puder brazujacy Vipera Collage, ze zlotymi drobinkami, bylam bardzo zadowolona.Teraz nie moge go nigdzie dostac ,bo na mojej wiosce go niema .Przezucilam sie na JOKO i musze powiedziec ,ze jest niezly przedewszystkim trwaly i cena przystepna tylko 14 zlotych polecam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum