[ Dodano: 2006-04-03, 13:53 ] Noi wreszcie kupiłam cudeńko Sahara Puder Słoneczny JOKO z filtrami UVA i UVB Piękny BRĄZOWY
(a nie pomarańczowy) Coraz bardziej przekonuję się do firmy JOKO
A oto opis:
Działanie: rozświetlające, matujące, nawilżająco - regenerujace,
podkreślające efekt opalenizny
Dzięki użyciu składników rozpraszajacych światło skóra jest wygładzona i promienna
Mam bardzo ciemny brąz i jesem happy że go kupiłam
Zapłaciłam 14 zł !!
a czy on ma drobinki? Bo właśnie szukam czegoś ale bez.
A co do Miss Sporty, to czy on jest tylko w 1 odcieniu?
Sahara Puder Słoneczny JOKO z filtrami UVA i UVB Piękny BRĄZOWY
(a nie pomarańczowy)
a czy sa tez inne odcienie bo ja tez szukam czegos fajnego a skusiła mnie cena ...:D i czy ładnie sie nakłada i prosze powiedz jeszcze czy efekt jest w miare naturalny czy taki sztuczny jak przy niektórych pudrach...??
To jest ten puder JOKO:
Jest dużo odcieni, moja koleżanka z bladą karnacją, też używa jednego z nich i jest
zadowolona afrodyta Efekt jest naprawdę naturalny Ja długo szukałam dobrego pudru brązujacego i ten mnie zachwycił Trzeba tylko dobrze dobrać odcień, bo jeżeli weźmiesz zbyt ciemny przy jasnej karnacji, to nigdy nie otrzymasz naturalnego efektu.
Beekeeper tak, zawiera on złote drobinki, są naprawdę maleńkie i widoczne w
promieniach słońca (twarz się pięknie mieni)
Co do Miss Sporty, to ten który ja mam nie ma żadnych drobinek, jest czysty. Ja widziałam
4 odcienie.
Moesho, ja tez sobie dzis zakupiłam Saharkę ale za jedyne 8,90 z cieniem do powiek Joko GRATIS!!! Taka jestem uchachana że na taka promocje sie załapałam że hej Hehe, a jaki masz odcień, bo ja 002.
Nonkaa ja mam 03 A jesteś wogóle zadowlolona z zakupu ?? Bo mi bardzo służy
Wogóle ostanio polubiłam firmę JOKO A szczególnie ten puder brązujący i gwiezdny pył
rozświetlający --> http://www.kosmetyki.nacz...t2305.htm#47033
Tak, jestem zadowolona, ale użyłam go dopieor raz Najwazniejsze ze ma brazowy a nie pomarańczowy kolor A gwiezdny pył tez kiedys miałam. Joko to jedna z moich ulubionych firm i nie dziwi mnie ze ma tak dobre kosmetyki
[ Dodano: 2006-06-27, 16:36 ]
Tylko wracajac jesczze do tej Saharki- wkurza mnie troche ze ma tyle tych złotych drobinek- trzeba uwazać żeby nie nałozyć pudru za dużo bo twarz wyglada jak błyszcząca dyskotekowa złota kula
A ja mam kulki pierre arthes i "oriflejmowskie". Te pierwsze fajnie brazuja, a te drugie kiedys mialy intensywniejszy odcien a teraz jakby sie zuzyly...nadkruszylam ze 2 kulki no i jest ok
Skusiłabys mnie Moesha tym pudrem JOKO, gdyby nie to, że on ma drobinki...ehh...uroki posiadania cery mieszanej
Aha i oczywiście do cery bladej to najjaśniejszy z palety powinnam brać? pytanie z pozoru banalne, ale wiecie, wolałabym żeby serio mnie podbarwił a nie tylko wygładził cere i był tak jasny ze niewiele dający... Choć na razie jestem opalona myśle raczej o zimie
I teraz to moge sobie szaleć bo odkryłam nową drogerię niedaleko mnie i to świetnie zaopatrzoną - mają takie stoiska (jakby półki z kartonu, wiecie) prawie każdej firmy, Bell, Eveline, Joko i tych pokroju Rimmel, Astor... po nowe cienie z serii Bell to 3 drogerie obeszłam a tam mieli nie dość ze całą serie to jeszcze nówki testery
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ja polecam 3 pudry:
wspomniana juz Saharę Joko- fajna, z drobinkami
Creme Puff, Max Factor brązujący- ma peełno drobinek i musisz szczególnie uważać zeby nie przesadzic
Sun Shimmer, Rimmel, ale ten bez drobinek, matowy- jest i daje brąz a nie pomarańcz
Dziewczyny no a używała któraś z was pudru brązującego ''ziemia egiptu'' ??? Wiem że jest o nim temat na forum ale nikt mi tam nie odpisał a w sumie też mogę tu spytac bo to w końcu temat o podrach brązujących. Ziemia kosztuje sporo, więc nie chcę wyrzucic kasy w błoto. Czytałam opinie w necie i dramatycznie się one różnią... Mma kilka pytań. Czy rzeczywiście jest ? Czy ma odcień brązowy a nie pomarańczowy? Wysusza skórę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum