bez_znaczenia
Wysłany: 2010-05-07, 18:39
Z tymi kolorami to nie jest łatwo. Wszystkie są strasznie ciemne. Nawet 05 Translucent. Ostrzegam również przed zapachem Puffa, który jest bardzo intensywny, podobny do kremu ochronnego Bambino.
Wykończenie na buzi daje ładne, ale też radzę używać do jego aplikacji pędzla, bo nakładając gąbeczką można uzyskać efekt maski.
Zgadzam się z tym pędzlem. W ogóle gąbeczka przy CP jest beznadziejna
A zapach mi się podoba Ja mam kolor 13, niby dobry, ale muszę się do niego troszkę opalić- zostawiłam na wakacje, bo w sumie po to go kupiłam, żeby się nie paćkać w podkładach
Szkoda, że wycofali te granatowe opakowania- było jedno u mnie w Rossie, ale porysowane I wzięłam czarne- też ok, ale granat taki szykowny
Zdam dokładniejszą relację po czasie Mam nadzieję, że będę zadowolona.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Dostałam od koleżanki Puff-a zapach odrzucił mnie tak mocno że nie byłam w stanie dalej go używać. Chociaż jeśli chodzi o same aspekty użytkowe zły nie jest. Jednak wolę mineralny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum