Czyli widze, ze w miare używania niektóre z Was cofnęły poprzednie negatywne opinie i jesteście z niego zadowolone, tak ?? To , bo ja sie zastanawiam miedzy Creme Puff a Rimmel Stay Mate. Zależy mi na dobrym kryciu na bardzi jasnej twarzy no i matowieniu wiec to musi byc cos dobrego.
Ysia, a Ty jaki masz odcień??
_________________ Because heaven sends and heaven takes
No to ja sobie na pewno kupię. Czy najjaśniejszy odcień jest naprawdę jasny, czy dla Mulatek te pudry? Co byście poleciły do ciepłej ale bledziutkiej skóry?
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
No to ja sobie na pewno kupię. Czy najjaśniejszy odcień jest naprawdę jasny, czy dla Mulatek te pudry? Co byście poleciły do ciepłej ale bledziutkiej skóry?
Scully ja mam 05 niby najjasniejszy - transparentny - ale dla mnie za ciemny chociaz az tak jasnej skory jak Ty nie mam...
ktos mowil ze ten 41 czy 42 jest jasniejszy od niego no ale nie wiem trzeba sprawdzic to w drogerii..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum