A ja mialam do wyboru kupic sobie albo wlasnie Creme Puff'a albo granatowa maske do wlosow z Dove no i wybralam Dove... Ale za nastepne kieszonkowe kupie Creme Puff!
Jak go używałam i chodziłam do szkoły ( a wtedy najbardziej skóra zaczyna mi się błyszczeć, chyba od stresu) to tak 5-6 h nie było połysku na buzi, mam cere mieszaną.
Moje Puffki (ale zdjecia robione przed chwilą, więc w sztucznym świetle)
Od lewej: 5 Translucent, 13 Nouveau Beige, 42 Deep Beige
"na żywo" Translucent jest najjasniejszy lecz lekko wpada w różowawy pigment, Nouveau Beige jest odrobinę ciemniejszy i ma beżowo-żóltawy pigment, Deep Beige jest dosyć ciemny brązowo-beżowy
Moesha hehe po co Ci aż tyle? Ja mam 42 ale są bardzo, bardzo wydajne
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-02, 17:39
Bo 42 używałam jak jeszcze chodziłam na solarium,
13 jak już zbladłam a 5 następnie
Jak dla Mnie najfajniejszy,najbardziej naturalny odcień daje zmieszanie 5 z 13
a 42 akcentuje kości policzkowe
ja sobie odpuscilam kupno po tym jak przetestowalam w sklepie ze nawet transparentny jest dla mnie za ciemny, wiem ze np. na allegro maja odcienie ktorych nie ma w sklepie, ale po samym zdjeciu sie ne da ocenic jaki to faktycznie jest odcien a mi pasowalby o ton jasniejszy od transparentnego creme puffa
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Czesc Dziewczyny:) jestem tu nowa:) hehe....powiedzcie czy jest taki odcien tego CP ktory odpowiadalby Tru matchowi w3?? uzywalam tego lorealka ale nie jestem zadowolona, jest zbyt suchy. Te CP maja lepsza konsystencje, ale nie wiem jaki kolor bylby dobry. Te ktore sa powszechnie dostepne w drogeriach, a nie ma ich zbyt wielu, sa nieco pomaranczowe badz rozowe, a chcialabym taki cieply jasny odcien, zadnego rozu i pomaranczu:) niby ten 5 jest naturalny, ale jak dla mnie takze sprawia wrazenie sztucznosci. Gdzies ktos to dobrze opisal" kolor ceglasty':) och...my to mamy problem z tymi jasnymi buzkami:( ...pomozcie!
one to w ogole nie maja takich bardzo jasnych odcieni
Olunia
Wysłany: 2008-03-30, 16:31
Dziewczyny a czy któraś z Was miała kiedyś odcień Candle Glow? Jaki on jest? Jasny? Zależy mi żeby to był jasny, ciepły odcień. Nie moge coś sobie dobrać dobrego odcienia... Dziś stałam chyba z pół godziny w drogerii i kupiłam sobie za ciemny - nr. 41. A wydawał sie dobry... Czy Candle Glow nr 55 jest jaśniejszy? Będe wdzieczna za jakąś podpowiedź bo jakością CP jestem zachwycona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum