Sweet-Girl, fajnego musisz mieć chłopaka, że ci takie drogie prezenty sprawia A co do creme puff to moja koleżanka jest z niego zadowolona. Ale ona ma dużo ciemniejszą karnacje ode mniej i transparentny jest dla niej akurat.
Co do pudru to moim zdaniem rewelka
Odcień 42 jest dla mnie idealny ... dzięki Moesha
Planowałam nakładać go na niewielką ilość podkładu ale dziś nałożyłam tylko Puffa i efekt jest genialny Świetnie kryje, dopasowuje sie do skóry i czyni ją mięciutką
Trochę się namęczyłam z tą gąbeczką, bo to mój pierwszy puder w kamieniu ale następnym razem pewnie będzie lepiej
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
Co do pudru to moim zdaniem rewelka
Odcień 42 jest dla mnie idealny ... dzięki Moesha
jeżeli będziesz chciała coś ukryć to nakładaj go gąbeczką, jeżeli tylko zmatowić
i jako wykończenie makijażu nałóż go grubym pędzlem, te dwa sposoby dają 2 całkiem różne rezultaty
Kupiłam nowy 13 Nouveau Beige wracam do bladości
Jest naprawde jasny (narazie mieszam go z 42 Deep Beige) i wogóle niewidoczny!
Dziewczyny uważajcie bo na allegro dużo podróbek i przeterminowanych się przewija!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum