ktos mowil ze ten 41 czy 42 jest jasniejszy od niego no ale nie wiem trzeba sprawdzic to w drogerii..[/color]
ja używam 42 a chodzę na solarkę, wiec taki najjaśniejszy to on nie jest
ALE zależy jak kto pudru używa bo ja tylko odrobinkę i nawet jak zbledne to go używam i nic nie widać
Minusy
1. Odcień transparentny jest na mnie za ciemny. Dużo za ciemny
2. Miałam go raz w plecaku. Połowa pudru w kamieniu zamieniła sie w puder sypki a druga połowa połamała się
3. Ma beznadziejne opakowanie. Wole pudry których wieczka są na takich "zawiasach"
4. Za tą cenę w opakowaniu powinno być lusterko
Hm odcień transparentny jest dużo za ciemny? To ile Ty go ładowałaś?
Ja tak jak napisałam używam 42 i całkowicie stapia Mi się z cerą
Pudełko mam od 2 lat i puder jest w takim samy stanie i o takiej samej konsystencji co w dniu zakupu
Plusów ma mnóstwo, supe.r kryje,matuje,jest trwały i stapia się z cerą
Ysia miała 41... ale potem pisała, że ma 05, bo zbladła trochę.
Prawda , tyle że ja go uzywałam dużym pędzlem -jak bronzer.
Kolory przynajmniej te które są w polsce są ciemne - do jasnej , porcelanowej skóry takiej jak scully niebędzie pasował
Dziewczynki chciałabym sobie kupić ten puder ale ja z moją ciapowatością zawsze wybiorę zły odcień nawet jak będe sprawdzać w drogerii 2 godziny Mam prośbę do tych z Was które używaja tego puderku, żeby pomogły mi dobrać odpowiedni odcień dla mojej cery.
Ysia, no i tu jest problem Ja mam na polikach skórę suchą, a na nosie i czole lekko (ostatnio coś mało) przetłuszczającą się... Ale zimą to wiadomo, że się wzmoże wszystko. Poczytam na KWC, ale generalnie skoro wiekszosc jest zadowolona to, moze ja bede i 05 mi podpasuje Jak nie to moze jakis inny odcien, poszukam.
podobno matuje dobrze , napewno nieprzesusza .
A z kolorem jak niemasz b. jasnej skóry ( ja jestem zimna ewidentnie biała - ludzie jak patrzą razem ze mną w lustro myslą że mają żółtaczke) to spokojnie 05powinien Ci pasować
Dziewczynki chciałabym sobie kupić ten puder ale ja z moją ciapowatością zawsze wybiorę zły odcień nawet jak będe sprawdzać w drogerii 2 godziny Mam prośbę do tych z Was które używaja tego puderku, żeby pomogły mi dobrać odpowiedni odcień dla mojej cery.
no to chyba bedę musiała z niego zrezygnować... nie ma nic gorszego niż za ciemny puder, a ja też wszędzie świecę białością... ostatnia szansa chyba w 05, ale to jeszcze się do Rossmanna przejdę.
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Scully, creme puff ma jaśniejsze odcienie niż ten "transparentny" tyle że jeszcze nigdy nie spotkałam ich w sklepie. jedynie na allegro. sama chciałabym kupić sobie ten puder i raczej będę zamawiała przez net. cenowo wychodzi mniej więcej podobnie a nawet parę groszy taniej. minus niestety jest taki że nie można pomacać no ale trudno raz koziołowi śmierć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum