Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: adriana7
2006-03-18, 18:29
Podkładzik wiem wiem to już było ale..
Autor Wiadomość
sandru 

Wysłany: 2005-10-04, 17:06   Podkładzik wiem wiem to już było ale..

witam wszystkich!
chciałabym się zapytac co myślicie o podkładzie rimmel hydrasense?bo mam zamiar kupić a waham się tylko nie wiem dlaczego :) ogólem lubie kosmetyki rimmel ale chcialam siezapytac ot tak.. :) [/b]

Ayra 

Wysłany: 2005-10-04, 17:55   

hmmm no to skoro sie wachasz ja proponuje zebys przeszla sie do takiej drogeri gdzie bedzie pani ktora ci doradzi i do tego testerki abys mogla sprawdzic jak podklad wspolgra z twoja buzia. ale podklad naluz na linie podbrodka troche na policzek. jak ja bylam z kolezanka w galeri centrum to pani jej dobierala podklady i osobiscie uwazam ze podklad zarowno rimmel jak i maybeline wygladaly bardzo sztucznie bo na buzi bylo je wida tworzyly wedlug mnie taka pudrowa maske. z kolei podklad inglota bardzo aladnie wygladal, transparentny dobrze kryjcy niedoskonalosci i w koncu go kupila ;)

Kamilcia 

Wysłany: 2005-10-04, 19:37   

Rzeczywiście kosmetyki marki rimmel są fajne,ale jak będziesz wybierać podkład w drogerii to radziłabym Ci najpierw przyjść z próbkami do domu i w domku go jeszcze raz sprawdzić.Bo jak ja ostatnio kupowałam podkład dla siebie (osobiście wybieram markę maybelline) to w sklepie tester na mojej skórze wyglądał ślicznie, a po powrocie do domu jak otworzyłam puder to okazał się on o wiele za jasny... :(

Zapalka 

Wysłany: 2005-10-13, 21:47   

Ja sama nie miałam z nim do czynienia, ale podobno ten fluid Rimmela jest beznadziejny :/ ...

Odpowiedz do tematu