Witam. Po wakacjach zaczynam II rok studium kosmetycznego i mam pytanie: gdzie można kupić profesjonalne pędzle do makijażu w jakieś przystępnej cenie w okolicy Bytomia, Katowic??? I czy kupowałyście pędzle w internecie i na jakich stronkach? Pozdrawiam i z góry dzięki
Słyszłam wiele pochlebnych opini o pędzlach We-Ma. Robi je pan z Warszawy. Kiedyś wysyłał je pocztą, ale teraz to nie wiem jak to wygląda. Podaję namiary Warszawa, ul. Widok 10, najlepiej skontaktuj się z tym panem telefonicznie 827 35 75 (chyba, że bywasz w Wa-wie).
Spis pędzli wg. cen (ale podobno jest ich więcej - pędzli)
do pudru 12zł
do różu 12zł
duży okrągły 7zł
do korektora 6zł
śr. skośny 6zł
śr. okrągły 6zł
śr. skośny 6zł
mały skośny 5zł
mały okrągły 5zł
do kresek 5zł
kropka (punktowy) 4zł
do brwi 3zł
Również na Allegro są te pędzle, ale znacznie droższe:
ja bardzo polecam pędzle z włosia naturalnego We-Ma ,do kupienia w Warszawie .Można je też zamówić pod tym numerem (022) 827 35 75
poczytaj opinie o nich na wizażu http://www.wizaz.pl/produ...ils&itemid=2006
to jest adres
WE-MA Wyrób Szczotek i Pędzli
ul.Widok 10
00-023 Warszawa
A czy możecie mi jeszcze powiedzieć czy te pędzle są dobre czy lepiej ich nie zamawiać i wybrać się do hurtowni kosmetycznej, oto stronka http://www.praz.pl/kufry_pedzle/
A czy możecie mi jeszcze powiedzieć czy te pędzle są dobre czy lepiej ich nie zamawiać i wybrać się do hurtowni kosmetycznej, oto stronka http://www.praz.pl/kufry_pedzle/
strasznie drogie te pędzle naprawdę zamówisz znacznie taniej w We-Ma lub u Kozłowskiego,nie przepłacaj
Fantastyczne pędzle ma Sephora. Pędel do podkładu jest nieziemski, nałożony nim podkład jest nieskazitelny. Aplikatory do cieni też są fajne. Dobre pędzle ma też polecana We-Ma i wszystkie zagraniczne marki
witam
co sadzicie o pedzlach "Inglot" lepsze sa od "Kozłowskiego " i "We-Ma" kótrych nigdzie nie moge znalezc...(małopolska )a nad Inglotem sie zastanawiam , widziałam juz na kilku stoiskach tej firmy, na wizażu maja kilka pozytywnych opinii
pozdr
tak, tak czytałam na wizazu o tych pedzelkach WE-MA i słynnym sprzedawcy
no niestety nie mam mozliwosci ich nabycia.....dlatego jesli któras z Was uzywa/uzywała pedzli inglota (do pudru i sciety do rózu) to dajcie znac jak sie "sprawuja" i jakie sa po "kąpieli" bo co z tego ze wydam kase jak szybko np wyłysieja i beda do ....kosza a nie do makijazu
dzieki
pozdrówka dla wszystkich
Dobra ..tak szczerze ? jakos mnie nie przekonuja te pedzle , ogladałam je na zdjeciach co prawda ..czytałam komentarze i do konca przekonana nie jestem . Nie mowie ze tansze to gorsze absolutnie!!! Gdyby nie miałay zalet nie byłoby tyle zadowolonych klientek . Co do zaupu pedzli jeszce sie waham mało recenzji znalazłam o inglocie (wizaz) a o kozłowskim ;-( tyle ze ponoc włosy wypadaja ....?
Poza tym chce kupic 3 pedzelki do pudru duzy scitey troszke na czubku , do rózu sciety skosnie i do brwi skosny twardzszy (miekkie sie nie spisały na moich brwiach )
Z pedzli do pudru We-Ma czytałam ze czesc Dziewczyn jest nie zadowolona, cosik sie z włosem dzieje....
alez wybrzydzam no...ale wiecie ...chce zeby to był zakup konkretny na lata?;-)
dzieki za info , jabyscie cos jeszcze wiedziałay o inglocie i kozłowskiem lub miałay link to wklejcie
dzieki i pozdrawiam ale zimnica brrrrrrrrrrr
ps te pozdrowienia dla Kika ? do dla mnie ? jesli tak do dziekuje i buziaki słodkie
[ Dodano: 2006-01-23, 17:39 ]
dokoncze co postanowiłam z pedzlami
kupiłam : pedzel do różu inglota - SUPER, na poczatku mysłałam ze za mały ale jak spróbowałam ...eh lux zadnych smug itp równomiernie rozkłada kolor
pedzelki do cieni rózne - 3 szt -skusiłam sie na We-MA i zamówiłam od hm raczej miłego Pana
a pedzelek do brwi i pedzel do pudru (szukałam duzego scietego troche na czubku) zamówiłam u Kozłowskiego (40zł)
Czy bede zadowolona -zobaczymy jak przyjada a jak beda do bani to trudno kasa została wydana
Patrzyłam tez na komplety z allegro ale czesc pedzli byłaby mi nie potrzebna -a chce miec to co mi sie przyda.
Zastanawiam sie nad wachlarzykiem??? ale nie wiem do konca jakie jest jego zastosowanie i czy spełnia swoje zadania???
ok to bedzie nastepny zakup w przypadku wolnej gotówki
całusy
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-27, 18:08
ja mam pędzel do pudru z Rossmana za 10zł- słuzy mi juz bardzo długo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum