są ok? To pewnie pędzle Jordana. Zastanawiam sie nad nimi ale sa w/g mnie podejrzanie tanie jak na porządne pędzle z naturalnego włosia...nie lnieją? A jak z przycięciem włosia?Masz może porównanie ich do np. pędzelków z Sephory?
A oriętujecie się ile kosztuje pędzel do podkładu z sephory??
Mam go, kosztuje 29 zł
Dzięki. Kupie go mamie na jakąś okazje bo ona to kąpletnie nie umie nakładać podkałdu Zawsze wyjdą jej jakieś smugi
z czystym sercem go polecam. Na pewno aplikacja przebiega sprawniej i dokładniej. Nakłada się tym pędzlem bardzo starannie ale nie za grubo. No i oszczędza podkład
mama już chce zacząć kupować prezenty na gwiazdkę i zażyczyłam sobie pędzle. znalazłam na allegro takie za 95zł:
Cytat:
PROFESJONALNY ZESTAW 24 SZTUK PĘDZLI DO MAKIJAŻU FIRMY "JORDANA"
PĘDZLE WYKONANE SĄ ZE ZWIERZĘCEGO, NATURALNEGO WŁOSIA, NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI ( KOZA, KUCYK) .
OSADZONE NA DŁUGIEJ, DREWNIANEJ MALOWANEJ NA CZARNO RĄCZCE O DŁUGOŚCI OD 16 DO 18 CM OPRAWIONE W CZARNĄ, LŚNIĄCĄ SKUWKĘ BEZ SZWÓW.
PROFESJONALNY ZESTAW 24 SZTUK PĘDZLI DO MAKIJAŻU ZNAJDUJE SIĘ W ZAWIĄZYWANEJ CZARNEJ TORBIE KOSMETYCZNEJ ZE SKÓRY EKOLOGICZNEJ Z 24 PRZEGRÓDKAMI I KLAPKĄ CHRONIĄCĄ WŁOSIE. ETUI PORĘCZNE, PRZENOŚNE I FUNKCJONALNE.
co sądzicie?
[ Dodano: 2008-09-09, 15:19 ]
hmmm tak się teraz popatrzyłam, że te co znalazłam są strasznie podobne do tych co Aga kupiła może to te same
A mnie tyle pędzli przeraża- ja bym nie wiedziała który do czego i w ogóle!! ale profesjonalna kobieta malująca je z pewnością wykorzystuje i widzi efekty! sama powinnam pewnie jakieś kupić i korzystać ale jakoś nie znam -jedyne jakie mam to do pudru i do różu
w takich naturalnych wlosiach to sie bakterie zasiedlaja
Moim zdaniem jak się o pędzle nie dba to w każdych się zalęgają nie tylko w naturalnych. Jak się będzie myć to się nie zalęgną.
gabuś, ja mam 4 pędzle i sama siebie jeszcze jakoś pomaluję chociaż i tak jest mi bardzo ciężko, ale jak mam pomalować kogoś to jest katastrofa - strasznie mi niewygodnie, bo a to za duży, a to za mały, albo jeszcze nie taki. Zresztą jak będę sama siebie malować, to też chcę mieć wygodnie
I mam jeszcze taki dylemat bo są dwie wersje: jedna z gratisem 7 małych pędzelków 'podróżnych' lub z gratisowym pędzlem do podkładu. No i nie wiem które wolę
Ja planuję sobie kupić te:
zestaw 16 sztuk 49zł (Kucyk, sobol, koza), lub te:
15 sztuk 55zł (materiały jak wyżej + wiewiórka)
Najbardziej zależy mi na pędzlach do pudru i różów i do tego ze 2-3 pędzelki do cieni. Choc wiem, że niektórych pędzelków (tych do cieni) nie będę używać prawie w ogóle, to i tak wyjdzie mi taniej niż kupno ich osobno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum