to chyba define a brow ten przezroczysty, wiec to do brwi jesli o tym samym mowa
Jasne, nei doczytalam Co nie zmienia faktu ze u nas takiego cuda nie ma
W ogole u nas polowy moim zdaniem najlepszych tuszy nie ma Dobrze ze mam swoj bazarek http://www.maybelline.com/Product/Eye/Mascara.aspx
A propos Maybelline.
Jest kilka nowości już w sprzedaży (np. Dream Matte™ Powder) a na polskiej stronie internetowej tej marki nic o tych nowinkach nie ma
Dawno nie aktualizowali strony
Od jutra w rossmanie w promocji będzie różowa Define-a-lash (ta pogrubiająca) na szczęście jakoś bardzo długo nie musiałyśmy na nią czekać Na pewno będzie moja
moze nie w kazdym rossmannie jest. U mnie np w roznych sa rozne rzeczy. W niektorych nie ma polowy produktow. Z mojego rozeznania wynka ze najlepszy w Warszawie jest na rondzie ONZ np.
Ysia nieee! A tak się napaliłam na ten tusz! Może do końca promocji go dowiozą.... Nadzieja matka głupich, ale głupi ma zawsze szczęście Mam nadzieję, że jednak dorwę się do tego tuszu....
NO faktycznie nie bylo go do tej pory. ALe moze sprowadzaja wlasnie... Roznie to bywa, np. na stronie Loreala nie ma do dzis zadnej info o tym ze ja juz odcienie Czekoladowe Castinga, a niespodziewanie pojawily sie one jakis czas temu w Rossmannie . Na allegro widuje czasem te tusze i wcale nie sa drozsze niz w sklepie. Ja chodze do pani, ktora ma amerykanskie kosmetyki, ale tego tuszu jeszcze nigdy nie miala (ja kupilam u niej zielony).
Za to teraz kupilam u niej Revlon Vital Radiance i jak na tusz bez gumowej szczoteczki jest su.per. Mniej tez podraznia moje wrazliwe oczy. Jak ktos dostanie w Polsce to polecam. Bardzo fajnie podkreca.
<bije się w pierś> są wybaczcie. Przeszłam dzisiaj połowe rossmanów we wrocku i tylko w jednym mieli różowe , ale sa!
U mnie kiedys tylko w 1 w calej Warszawie mieli 3 odcienie Superstay Maybelline'a (wszedzie byly tylko 2, nie ma to jak promocja ). Wkurza mnie to, ze potem trzeba lazic po calym miescie i szukac, jesli naprawde sie cos chce kupic
Mnie wkurzają sklepy Rossmann,tam zawsze czegoś nie ma. Przychodzi sie do sklepu a tam szafa Astora np. a w niej trzy cienie,jeden podkład i ze 2 tusze
ja za to dzis kupilam bylam w dwoch Rossmanach, tylko w jednym byl ten rozowy
maznelam sie nim tylko po juz umalowanych rzesach wiec lepiej bedzie jak jutro sie wypowiem na jego temat. zielonego nie mialam ale z tego co patrzylam to rozowy nie ma takiej giętkiej szczoteczki, pewnie latwiej bedzie mozna sie nim pomalowac.
dzis albo jutro go uzyje wiec dam znac jak sie sprawuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum