cześć. Chciałabym się zapytać czy ćwiczycie może aerobik same w domu?? Ja zamierzam od przyszłego tygodnia, tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Nie mam odpowiedniej muzyki do tego typu ćwiczeń. Może znacie coś odpowiedniego??
kiedyś była próbka capoiery w "Dziewczynie" ,nie wygląda to na ciężkie ćwiczenia. Nawet w 1 czy 2 edycji BARu uczestnicy ćwiczyli capoierę. REklama radiowa studia capoiery w Rzeszowie głosi "najpiękniejsza z walk, najgroxniejszy z tańców"
Hehehe.... nie wygląda to na trudne?? Myśle, że nawet podstawowy krok Ginga za pierwszym (albo i anwet za koeljnym) razem nie zrobiłabyś dobrze
Ale tak to prawda - najpięknijesza z walk, najgroźniejszy z tańców (bo podczas któego tańcu/a można dostać kopniaka ). Po miesiącu treningów nei chce sie z niej zrezygnować. Naprawdę wciąga!
Jeżeli chodzi o muzykę do ćwiczeń to polecam ściągnąć sobie z kazy, wystarczy wpisać "aerobic music".
Ja się właśnie przymierzam do aerobiku w domq , muzyczkę już ściagnęłam . A jak narazie to również ćwiczę brzuszki codziennie
A ja jestem typem leniwca, który ma na kompie i Piletesa, tae bo, ale nic z tym nie robi Nie chce mi się, a przydałoby sie zrzucić do sylwestra troszkę ciałka z nóg
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja kiedys cwiczylam w domu razem z Cindy Crawford mialam jakies tam cwiczenia na wideo. ale wkurzalo mnie ciagle jedne i te same cwiczenia w kolko a nie mowiac o tych samych textach... "wyciagnij noge do przodu... ustaw tak by kolano..." o matko! cholera mnie juz brala. Postanowilam sie zapisac na aerobik. chodzilam 2x w tygodniu. placilam 5zł za 1 spotkanie i bylam naprawde zadowolona bo wycisk baba dawala niesamowity, (na 1 spotkaniu zaraz po otwarciu bylam sama z instruktorką ) chodzilam tam przez pol roku, pozniej byla przerwa na wakacje a teraz od wrzesnia mam zamiar znowu wrocic bo mi sie przykrzy i to jak diabli a i to sie czlowiek jakos zawsze odstresuje poskacze troche
ja kiedys cwiczylam w domu razem z Cindy Crawford mialam jakies tam cwiczenia na wideo. ale wkurzalo mnie ciagle jedne i te same cwiczenia w kolko a nie mowiac o tych samych textach...
Ja też kiedyś miałam kasetę z ćwiczeniami dla kobiet po porodzie. Nudna jak flaki z olejem. Wolę zrobić kilka brzuszków , chwilkę poskakać na skakance i trochę się porozciągać. Poza tym mam marną kondychę , jak kiedyś zebrałam się w sobie i poszłam pobiegać to aż sama się zdziwiłam , bo pół drogi biegłam, a drugie pół szłam , nie miałam siły i myślałam , że płuca wypluję (chociaż nigdy w życiu nie paliłam papierosów).
a ja uwielbiam.. chodzilabym na aerobik gdyby nie to, że nie chce mi się na niego jeździć.. gdybym miala gdzies kolo domu to bym chetnie chodzila...
Reichea a gdzie jezdzisz na ten aerobik? duzo kosztuje? bo ja mam kolo siebie 2 kluby, w zeszlym roku chodzilam do takiego gdzie zajecia byly we wtorki i piatki i placilam 5zl za jedno spotkanie, ale teraz czesciej chodze do pracy i wyjdzie mi na to ze pojde ze 2x w miesiacu drugi jest drozszy i dosyc popularny i myslalam zeby sie do niego zapisac bo chodzilabym wtedy kiedy bym miala wolny dzien. Ale moja kumpela tam sie zapisala jakis miesiac temu, a jak ja jej powiedzialam ze na pewno chce wrocic na aerobik (bo mialam 4 mies. przerwe) i ze akurat tam gdzie ona, bo dostosowywalabym zajecia do wolnych dni to sie wielce oburzyla ze po co mam tam chodzic?? Swoja droga nie rozumiem tego jej zachowania... przeciez dobrze wie ze chodzilam jeszcze w tamtym roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum