Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
aerobik
Autor Wiadomość
slonko 

Wysłany: 2004-11-22, 18:22   aerobik

cześć. Chciałabym się zapytać czy ćwiczycie może aerobik same w domu?? Ja zamierzam od przyszłego tygodnia, tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Nie mam odpowiedniej muzyki do tego typu ćwiczeń. Może znacie coś odpowiedniego??

SAMANTA 

Wysłany: 2004-11-23, 16:10   

Najlepsza muzyka to chyba Dance jest szybka i rytmiczna bo przy hh trudno bedzie. :wink: ja nie cwicze areobiku ale w domku czesto gesto robie brzuszki.

slonko 

Wysłany: 2004-11-23, 16:34   

no ja brzuszki robię codziennie, a przynajmniej staram się robić codziennie :P

rajzerek 

Wysłany: 2004-11-26, 10:18   

Ja brzuszki tak ze dwa razy w tygodniu :(
A aerobiku nie uprawiam, wolę capoeirę :D
Ale do aerobiku to musi byc równa , rytmiczna muzyka.

slonko 

Wysłany: 2004-11-26, 12:56   

rajzerek napisał/a:

wolę capoeirę

a co to takiego :oops:

rajzerek 

Wysłany: 2004-11-26, 13:47   

piękna afrobrazylisjka sztuka walki, taniec, śpiew w jednym :)
na necie mozesz znaleźć dużo informacji na jej temat

xarbtw 

Wysłany: 2004-11-26, 15:11   

kiedyś była próbka capoiery w "Dziewczynie" ,nie wygląda to na ciężkie ćwiczenia. Nawet w 1 czy 2 edycji BARu uczestnicy ćwiczyli capoierę. REklama radiowa studia capoiery w Rzeszowie głosi "najpiękniejsza z walk, najgroxniejszy z tańców"

rajzerek 

Wysłany: 2004-11-26, 19:42   

Hehehe.... nie wygląda to na trudne?? Myśle, że nawet podstawowy krok Ginga za pierwszym (albo i anwet za koeljnym) razem nie zrobiłabyś dobrze :)
Ale tak to prawda - najpięknijesza z walk, najgroźniejszy z tańców (bo podczas któego tańcu/a można dostać kopniaka :) ). Po miesiącu treningów nei chce sie z niej zrezygnować. Naprawdę wciąga!

Pozdrawiam

kasiak25 

Wysłany: 2004-11-27, 10:54   

Jeżeli chodzi o muzykę do ćwiczeń to polecam ściągnąć sobie z kazy, wystarczy wpisać "aerobic music".
Ja się właśnie przymierzam do aerobiku w domq :grin: , muzyczkę już ściagnęłam :wink: . A jak narazie to również ćwiczę brzuszki codziennie :grin:

adriana7 

Wysłany: 2004-11-27, 16:14   

A ja jestem typem leniwca, który ma na kompie i Piletesa, tae bo, ale nic z tym nie robi :) Nie chce mi się, a przydałoby sie zrzucić do sylwestra troszkę ciałka z nóg :)

Lotta 

Wysłany: 2006-09-05, 02:10   

ja kiedys cwiczylam w domu razem z Cindy Crawford :D mialam jakies tam cwiczenia na wideo. ale wkurzalo mnie ciagle jedne i te same cwiczenia w kolko a nie mowiac o tych samych textach... "wyciagnij noge do przodu... ustaw tak by kolano..." o matko! cholera mnie juz brala. Postanowilam sie zapisac na aerobik. chodzilam 2x w tygodniu. placilam 5zł za 1 spotkanie i bylam naprawde zadowolona bo wycisk baba dawala niesamowity, (na 1 spotkaniu zaraz po otwarciu bylam sama z instruktorką :D ) chodzilam tam przez pol roku, pozniej byla przerwa na wakacje a teraz od wrzesnia mam zamiar znowu wrocic bo mi sie przykrzy i to jak diabli :( a i to sie czlowiek jakos zawsze odstresuje :D poskacze troche :D :064: :520: :523: :524: :521: :525: :526: :527: :528: :529: :530: :597:

Cleo80 

Wysłany: 2006-09-05, 07:52   

Lotta napisał/a:
ja kiedys cwiczylam w domu razem z Cindy Crawford :D mialam jakies tam cwiczenia na wideo. ale wkurzalo mnie ciagle jedne i te same cwiczenia w kolko a nie mowiac o tych samych textach...

Ja też kiedyś miałam kasetę z ćwiczeniami dla kobiet po porodzie. Nudna jak flaki z olejem. Wolę zrobić kilka brzuszków , chwilkę poskakać na skakance i trochę się porozciągać. Poza tym mam marną kondychę , jak kiedyś zebrałam się w sobie i poszłam pobiegać to aż sama się zdziwiłam , bo pół drogi biegłam, a drugie pół szłam , nie miałam siły i myślałam , że płuca wypluję (chociaż nigdy w życiu nie paliłam papierosów).

Paulette 

Wysłany: 2006-09-05, 10:26   

Ja nienawidzę aerobiku.. :evil:

Reichea 

Wysłany: 2006-09-05, 20:06   

a ja uwielbiam.. chodzilabym na aerobik gdyby nie to, że nie chce mi się na niego jeździć.. gdybym miala gdzies kolo domu to bym chetnie chodzila...

Lotta 

Wysłany: 2006-09-05, 21:51   

Reichea napisał/a:
a ja uwielbiam.. chodzilabym na aerobik gdyby nie to, że nie chce mi się na niego jeździć.. gdybym miala gdzies kolo domu to bym chetnie chodzila...

Reichea a gdzie jezdzisz na ten aerobik? duzo kosztuje? bo ja mam kolo siebie 2 kluby, w zeszlym roku chodzilam do takiego gdzie zajecia byly we wtorki i piatki i placilam 5zl za jedno spotkanie, ale teraz czesciej chodze do pracy i wyjdzie mi na to ze pojde ze 2x w miesiacu :/ drugi jest drozszy i dosyc popularny i myslalam zeby sie do niego zapisac bo chodzilabym wtedy kiedy bym miala wolny dzien. Ale moja kumpela tam sie zapisala jakis miesiac temu, a jak ja jej powiedzialam ze na pewno chce wrocic na aerobik (bo mialam 4 mies. przerwe) i ze akurat tam gdzie ona, bo dostosowywalabym zajecia do wolnych dni to sie wielce oburzyla ze po co mam tam chodzic?? :evil: Swoja droga nie rozumiem tego jej zachowania... :? przeciez dobrze wie ze chodzilam jeszcze w tamtym roku :/

Reichea 

Wysłany: 2006-09-05, 22:06   

Ja chodzilam do Multi Fitness na Krakowskiej http://www.multi-fitness.pl/
z zajec bylam bardzo zadowolona, tak jak pisalam, trudno mi się zebrać ;)

Lotta 

Wysłany: 2006-09-05, 22:16   

wlasnie przegladam ta stronke, tylko ze pewnie mi tez sie nie bedzie chcialo dojezdzac :p

Odpowiedz do tematu