w mojej klasie dziewczyny w ramach zbiorowej diety codziennie zajadały się właśnie tą Fitellą. Byłam jedną z nielicznych, które nosiły do szkoły domowe kanapki i w ogóle cokolwiek normalnego jadły
w mojej klasie dziewczyny w ramach zbiorowej diety codziennie zajadały się właśnie tą Fitellą. Byłam jedną z nielicznych, które nosiły do szkoły domowe kanapki i w ogóle cokolwiek normalnego jadły
U mnie w klasie nikt się nie odchudza... wszystkie laski noszą zamiast książek jedzenie ja zazwyczaj skromnie 2 bułeczki, pomidorek. Nie raz to maja z jajkiem.
Ale za to kolega z klasy właśnie tez tą Fitelle jadł
Ja uwielbiam taki serek/jogurt z biedronki, z kawałkami gorzkiej czekolady. Zawsze kupuje do tego bułkę i się zajadam Przepyszny i nigdy mi się nie znudzi.
Ja uwielbiam jeść serki/jogurty z bułką czy jakimś innym fajnym pieczywkiem np. ziarnistym czy chrupkim. Ale nie każde pieczywko do każdego jogurtu - musi pasować Przynajmniej czuję, że się trochę nasyciłam i mogę uznać, że zjadłam jakiś posiłek
A musli lubię najbardziej w jogurcie naturalnym. Ew. z mlekiem, ale mniej, a na sucho to tylko wybieram najlepsze kawałki Teraz mam jakieś musli z biedronki - owocowe i crunchy. Całkiem niezłe.
A dlaczego tak Cię dziwi, że jem ze zwykłą bułką? Serki jem tylko z bułkami bo same są za słodkie.
No bo mi to smakami nie pasuje Ja to raczej traktuję jak np. serek homogenizowany albo jogurt, więc pieczywa do tego nie jem.
Ale skoro za słodkie, to luz
[ Dodano: 2009-05-15, 14:46 ]
lea88 napisał/a:
Nie widze w tym nic dziwnego...
Czy ja napisalam, ze to cos dziwnego?
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum