ja tez takiej rewelacji nie slyszalam. Od past i wszelkich specyfikow wybielajacych to owszem szkoliwo sie niszczy, ale od zwyklego mycia szczotka?? przeciez sa miekkie szczotki i nimi na pewno szkliwa nie da sie zedrzec. A plyn do plukania to dla mnie tylko usuwa bakterie, ale na pewnie osad, resztki jedzienia itp.
Mnie orto mówiła, że mocne tarcie twardą szczoteczką niszczy szkliwo, co nie jest zresztą jakąs tajemnicą, bo wszędzie o tym mowią. Ale że wogole mycie niszczy szkliwo...
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
o lol, czeste mycie skraca zycie, ale ja wole szybciej umrzec, niz zeby mi mialo jechac z geby fuuu wystarczy ze np. w podrozy nie umyjesz paszczy i juz masz taki osad na zebach. co za konował
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum