ja tez coraz powazniej mysle o bieganiu... na poczatek wyznaczylam sobie trase 3 km i biegam co 2 dzien... nawet jakos to idzie.
a powiedzcie - macie specjalne buty do biegania czy biegacie w jakis codziennych trampeczkach?
ja biegam w wysokich trampkach bo i tak są na mnie za duze i w nich nie chodze i tak to chociaz w nich biegam. zeby matka sie nie darła ze kupiłam Conversy i nie nosze
Jak biegałam kiedyś, to w adidasach, w których normalnie chodziłam, bo najwygodniejsze. W trampkach bym sie bała jakos, bo wydaje mi się, że mają zbyt cienką podeszwe. Teraz mam zamiar zapisac się na dan ce aerobic i tez problem z butami :| pewnie sie do dajśmana wybiore i jakieś dziecięce adidasy kupie (bo to promocja do szkoły powinna być )
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja się ostatnio wczytałam w różne artykuły na serwisach biegowych i podobno należy sobie sprawić specjalne buty tylko do biegania... wtedy mięśnie inaczej pracują, łydka mniej się męczy i jest mniejsze ryzyko kontuzji.... tylko teraz jeszcze się zastanawiam jakie to mają być buty, bo tam podali tyle różnych modeli, że głowa boli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum