Dziewczyny! Polecam Wam wszystkim taki parowar!! Albo chociaż tę nakładkę na garnek! Super sprawa! Zwłaszcza teraz na lato - bób, fasolka szparagowa, kalafior.... mi wszystko wychodzi, roboty mało Nie codziennie odpalam moje nowe śliczne cudo, ale na pewno się kurzyć nie będzie ) Jeszcze raz dziękuje za wszystkie rady, że się zdecydowałam na zakup!
Sprzęcik spoko Wczoraj zjadłam chyba najwięcej warzyw w swoim zyciu Ziemniaczki wyszły , marchew, brokuły i fasolka też Niedługo spróbuję z rybą i z mięsem. Sam parowar bardzo fajny, sam się wyłącza jak woda się kończy.. jedyny mankament, to ma dziwną wtyczkę - tzn wygląda zupełnie normalnie, ale coś mi ten bolec z kontaktu nie chce wejść do tej wtyczki i ojciec coś tam podpiłowywał. Ale generalnie jestem bardzo zadowolona
A próbowałaś ryż albo kaszę?? Bo mi kasza gryczana to tak niespecjalnie wyszła Jednak spod pierzyny lepsza )
Podobno dobrze wychodzą takie klopsiki - mięso jak na mielone, obtoczone w ryżu i oczywiście dużo przypraw (ja planuje posiekać listki bazylii i rozmarynu i dodać pokruszony kolorowy pieprz). Zrobię w łikend, no i oczywiście z jarzynkami w dużej ilości
malwina20, ja dopiero dwa razy gotowalam, bo mam parowar od poniedziałku dopiero Daj znać jak klopsiki! Ja planuję jakoś w tym, lub w przyszłym tygodniu coś własnie bardziej pokombinować z gotowaniem. Na razie robię proste rzeczy, żeby zobaczyć w ogole o co kaman
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum