Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wspólne odchudzanie ;)
Autor Wiadomość
lea88 

Wysłany: 2008-08-20, 21:24   

Cytat:
lea88, jak nie będziesz zmęczona, to możesz wysiąść przystanek wcześniej i z kamasza do domu :) Warszawa jest ogromna, możesz ją zwiedzać i na pewno cellulit zmniejszysz :D

ciagle gdzies chodze, po schodach tez. Mysle, ze to niewiele da. Mam cellulit od pigulek i bardzo ciezko go zbic, Mysle, ze pomoglaby jedynie intensywna jazda na rowerze (niestety na nia czasu i sily juz po pracy nie mam), albo intensywne cwiczenia (bo pare cw na posladki dziennie to nic mi nie daje).

no_promises 

Wysłany: 2008-08-22, 16:12   

Ja zaczynam od poniedziałku, do Grecji pod koniec września musze 5-6 kg schudnąć.
A niedługo dostane diete od dietetyka + suplementy więc będzie szybciej (;

kto zaczyna od poniedziałku? ;>

Kinna 

Wysłany: 2008-08-22, 16:25   

no_promises napisał/a:

ja zaczełam od dzisiaj :D ale bede z Tobą :)

adriana7 

Wysłany: 2008-08-22, 16:27   

Ja nie zaczęłam, a słysze teksty w stylu - Boże, ale ty jestes przeraźliwie chuda.

Magda87 

Wysłany: 2008-08-22, 19:20   

adriana7 napisał/a:
Boże, ale ty jestes przeraźliwie chuda.

ja tez to slysze ciagle. dlatego od poniedzialku wzielam sie za siebie, nawet juz troche przytylam. w nast czwartek lece do Tunezji i chce miec przynajmniej te 50kg.

tenebra 

Wysłany: 2008-08-22, 20:29   

no_promises napisał/a:
A niedługo dostane diete od dietetyka

ile taka "usługa" kosztuje?

(\.../)
(O.o)
(> <)

no_promises 

Wysłany: 2008-08-22, 22:40   

tenebra napisał/a:
no_promises napisał/a:
A niedługo dostane diete od dietetyka

ile taka "usługa" kosztuje?

Ja byłam najpierw na badaniu włosa, gdzie wyszło mi jakich mi pierwsiatkow brakuje w organizmie, czego jest za duzo, co powinnam jesc zeby poprawic stan organizmu, jaka mam przemiane materii\, do tego mam jesc suplelemty. Za to badanie 200zł, suplementy 1000zł ale ma pol z mama (strasznie duzo ;/ )
a za ulozenie diety 90zł też dla dwóch osob.

Kinna napisał/a:
no_promises napisał/a:

ja zaczełam od dzisiaj :D ale bede z Tobą :)

oo, super :D ile chcesz zrzucic? cwiczyc cos czy sama dieta?

Kinna 

Wysłany: 2008-08-22, 22:55   

no_promises napisał/a:
ile chcesz zrzucic? cwiczyc cos czy sama dieta?

6 kilo. biegam i dieta :D ale nie powiem ile kcal bo Ałtsajderka sie wzburzy :D

MałaMi 

Wysłany: 2008-08-23, 12:56   

no_promises napisał/a:
Za to badanie 200zł, suplementy 1000zł ale ma pol z mama (strasznie duzo ;/ )
a za ulozenie diety 90zł też dla dwóch osob.

uh szkoda że tak drogo :( ja też sie odchudzam- jem w sumie połowę tego co kiedyś , więcej wafli ryzowych niż pieczywa, zero slodyczy.zobaczymy.

no_promises 

Wysłany: 2008-08-23, 14:42   

Kinna napisał/a:
6 kilo. biegam i dieta :D

tez bym pobiegala, ale nie mam motywacji :/

MałaMi napisał/a:
uh szkoda że tak drogo :( j

no wiec właśnie, mnie mama zasponsorowała na szczescie

anecia 

Wysłany: 2008-08-23, 15:08   

Eeeee ja bym chciała przytyć, ale nie znam sposobu :( . Dużo zjeść nie mogę bo mi się zwraca od razu, mam tak od jakiegoś czasu. Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę :( .

lea88 

Wysłany: 2008-08-23, 15:14   

anecia napisał/a:
Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę :( .

Nie powiennas chudnac, bo to nie sa cwiczenia zbijanie kilogramow, tylko na miesnie i tluszczyk. Wlasnie od jezdzenia na rowerze pewnie bardziej chudniesz, bo jest ono bardziej ogolnorozwojowe i angazuje wiecej miesni.

co do twojego jedzienia to chyba powinnas sie zglosic do lekarza predko, bo to moze byc niebezpieczne. Poza tym, ze trzeba jakos tego zapobiegac i to moze byc skutkiem jakiejs choroby to jeszcze mozesz miec jakas awitaminoze itp.

anecia 

Wysłany: 2008-08-23, 15:16   

lea88 napisał/a:
anecia napisał/a:
Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę :( .

Nie powiennas chudnac, bo to nie sa cwiczenia zbijanie kilogramow, tylko na miesnie i tluszczyk. Wlasnie od jezdzenia na rowerze pewnie bardziej chudniesz, bo jest ono bardziej ogolnorozwojowe i angazuje wiecej miesni.
Aha , kiedyś robiłam brzuszki ale niezbyt mi pomogło potrafiłam zrobić 100 na raz.

lea88 napisał/a:
co do twojego jedzienia to chyba powinnas sie zglosic do lekarza predko, bo to moze byc niebezpieczne. Poza tym, ze trzeba jakos tego zapobiegac i to moze byc skutkiem jakiejs choroby to jeszcze mozesz miec jakas awitaminoze itp.

To jest tak że jeszcze niedawno jadłam bardzo , bardzo dużo potrafiłam zjeść 3 paczki chipsów w jeden dzień , teraz nawet jedna mi nie chce wejść. Kiedyś 15 pierogów na obiad teraz 5. I to samo z siebie tak jakoś wyszło , w ciągu ledwie miesiąca.

no_promises 

Wysłany: 2008-08-23, 15:25   

lea88 napisał/a:
Eeeee ja bym chciała przytyć, ale nie znam sposobu :( . Dużo zjeść nie mogę bo mi się zwraca od razu, mam tak od jakiegoś czasu. Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę :( .

Rower to ćwiczenia aerobowe, więc typowe na spalanie tkanki tluszczowej z całego organizmu, nie zaszkodzi ale nie wiem czy na schudnięcie jest taki dobry. Na pewno ćwiczenia siłowe :)

Moja koleżanka miala to samo, nie wiem czy to jakaś przypadłość szczupłych osób kótre mogą zjeść wszystko i dowolnych ilościach i nie tyją. Ona tez jadla po 5 paczek czipsów, potrójny obiad, w nocy kolacje, i nie tyła a teraz nie może bo jej się nie mieści.
Jedzenie ciężkostrawne, niezdrowe nie jest sposobem na przytycie, bo tyko zespujesz sobie organizm anecia.
Zobacz to : http://www.dieta.pl/diety...ytycie-406.html

MałaMi 

Wysłany: 2008-08-23, 16:25   

no_promises napisał/a:
Moja koleżanka miala to samo, nie wiem czy to jakaś przypadłość szczupłych osób kótre mogą zjeść wszystko i dowolnych ilościach i nie tyją. Ona tez jadla po 5 paczek czipsów, potrójny obiad, w nocy kolacje, i nie tyła a teraz nie może bo jej się nie mieści.

dla mnie to nie fair, np. moja koleżanka je czipsy, na 2 śniadanie najczęsciej batona - i to nie jakieś prince polo tylko mars'a , kanapki-biały chleb z nutellą,cola itp. a nosi 34- i nawet jej pryszcze nie wyskakują :( .

lea88 

Wysłany: 2008-08-23, 16:39   

Cytat:
dla mnie to nie fair, np. moja koleżanka je czipsy, na 2 śniadanie najczęsciej batona - i to nie jakieś prince polo tylko mars'a , kanapki-biały chleb z nutellą,cola itp. a nosi 34- i nawet jej pryszcze nie wyskakują :( .

moje tez tak zra i wygaldaja jak patyki.. ale z drugiej strony jak pomyslalam, ze mam nie miec cyckow, bioder i miec nogi jak wykalaczki to juz wole sie meczyc i wlaczyc z cellulitem i faldami na brzuchu :D . Z reszta moj chlopak chyba by nie przezyl jakbym byla taka chuda (pewnie tez nie tylko jemu by sie to nie podobalo :P ).

anecia 

Wysłany: 2008-08-23, 18:07   

lea88 napisał/a:

moje tez tak zra i wygaldaja jak patyki.. ale z drugiej strony jak pomyslalam, ze mam nie miec cyckow, bioder i miec nogi jak wykalaczki to juz wole sie meczyc i wlaczyc z cellulitem i faldami na brzuchu :D . Z reszta moj chlopak chyba by nie przezyl jakbym byla taka chuda (pewnie tez nie tylko jemu by sie to nie podobalo :P ).

heh właśnie .. ja nie mam cycków.

bejbe 

Wysłany: 2008-08-23, 18:15   

anecia, nie martw się, jeszcze Ci cycki urosną :D Ja byłam chuda,też cycki miałam malutkie,dopiero niedawno mi urosły,choć nie przytyłam jakoś( może z 1-2 kg). Mojej mamie też w późniejszym wieku się biust powiększył.
A ja się cieszę,że jestem chuda,bo nie muszę się pilnować z jedzeniem,liczyć kalorii,stosować diet. Brzydkie mam tylko ręce,bo nadal są chude,ale nie mam nóg ,jak patyki,więc się cieszę :D

lea88 

Wysłany: 2008-08-23, 18:21   

Ja mam 24 lata i nadal mi rosnie :P . Ostatnio jak sie spaslam urosly mi cycki. Teraz sie odchudzilam, a i tak mi wcale nie zmalaly :)

anecia 

Wysłany: 2008-08-23, 18:21   

bejbe, mojej mamie urosły w wieku 19 lat , mam nadzieję że mi tez urosną :P

Odpowiedz do tematu