lea88, jak nie będziesz zmęczona, to możesz wysiąść przystanek wcześniej i z kamasza do domu Warszawa jest ogromna, możesz ją zwiedzać i na pewno cellulit zmniejszysz
ciagle gdzies chodze, po schodach tez. Mysle, ze to niewiele da. Mam cellulit od pigulek i bardzo ciezko go zbic, Mysle, ze pomoglaby jedynie intensywna jazda na rowerze (niestety na nia czasu i sily juz po pracy nie mam), albo intensywne cwiczenia (bo pare cw na posladki dziennie to nic mi nie daje).
Wysłany: 2008-08-22, 16:12
Ja zaczynam od poniedziałku, do Grecji pod koniec września musze 5-6 kg schudnąć.
A niedługo dostane diete od dietetyka + suplementy więc będzie szybciej (;
ja tez to slysze ciagle. dlatego od poniedzialku wzielam sie za siebie, nawet juz troche przytylam. w nast czwartek lece do Tunezji i chce miec przynajmniej te 50kg.
Wysłany: 2008-08-22, 22:40
tenebra napisał/a:
no_promises napisał/a:
A niedługo dostane diete od dietetyka
ile taka "usługa" kosztuje?
Ja byłam najpierw na badaniu włosa, gdzie wyszło mi jakich mi pierwsiatkow brakuje w organizmie, czego jest za duzo, co powinnam jesc zeby poprawic stan organizmu, jaka mam przemiane materii\, do tego mam jesc suplelemty. Za to badanie 200zł, suplementy 1000zł ale ma pol z mama (strasznie duzo ;/ )
a za ulozenie diety 90zł też dla dwóch osob.
Kinna napisał/a:
no_promises napisał/a:
kto zaczyna od poniedziałku? ;>
ja zaczełam od dzisiaj ale bede z Tobą
oo, ile chcesz zrzucic? cwiczyc cos czy sama dieta?
Eeeee ja bym chciała przytyć, ale nie znam sposobu . Dużo zjeść nie mogę bo mi się zwraca od razu, mam tak od jakiegoś czasu. Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę .
Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę .
Nie powiennas chudnac, bo to nie sa cwiczenia zbijanie kilogramow, tylko na miesnie i tluszczyk. Wlasnie od jezdzenia na rowerze pewnie bardziej chudniesz, bo jest ono bardziej ogolnorozwojowe i angazuje wiecej miesni.
co do twojego jedzienia to chyba powinnas sie zglosic do lekarza predko, bo to moze byc niebezpieczne. Poza tym, ze trzeba jakos tego zapobiegac i to moze byc skutkiem jakiejs choroby to jeszcze mozesz miec jakas awitaminoze itp.
Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę .
Nie powiennas chudnac, bo to nie sa cwiczenia zbijanie kilogramow, tylko na miesnie i tluszczyk. Wlasnie od jezdzenia na rowerze pewnie bardziej chudniesz, bo jest ono bardziej ogolnorozwojowe i angazuje wiecej miesni.
Aha , kiedyś robiłam brzuszki ale niezbyt mi pomogło potrafiłam zrobić 100 na raz.
lea88 napisał/a:
co do twojego jedzienia to chyba powinnas sie zglosic do lekarza predko, bo to moze byc niebezpieczne. Poza tym, ze trzeba jakos tego zapobiegac i to moze byc skutkiem jakiejs choroby to jeszcze mozesz miec jakas awitaminoze itp.
To jest tak że jeszcze niedawno jadłam bardzo , bardzo dużo potrafiłam zjeść 3 paczki chipsów w jeden dzień , teraz nawet jedna mi nie chce wejść. Kiedyś 15 pierogów na obiad teraz 5. I to samo z siebie tak jakoś wyszło , w ciągu ledwie miesiąca.
Wysłany: 2008-08-23, 15:25
lea88 napisał/a:
Eeeee ja bym chciała przytyć, ale nie znam sposobu . Dużo zjeść nie mogę bo mi się zwraca od razu, mam tak od jakiegoś czasu. Jeździć na rowerze muszę bo nie chcę mieć flaka , i bym chciała mieć umięśniony brzuszek, ale jak zacznę robić brzuszki to może jeszcze bardziej schudnę .
Rower to ćwiczenia aerobowe, więc typowe na spalanie tkanki tluszczowej z całego organizmu, nie zaszkodzi ale nie wiem czy na schudnięcie jest taki dobry. Na pewno ćwiczenia siłowe
Moja koleżanka miala to samo, nie wiem czy to jakaś przypadłość szczupłych osób kótre mogą zjeść wszystko i dowolnych ilościach i nie tyją. Ona tez jadla po 5 paczek czipsów, potrójny obiad, w nocy kolacje, i nie tyła a teraz nie może bo jej się nie mieści.
Jedzenie ciężkostrawne, niezdrowe nie jest sposobem na przytycie, bo tyko zespujesz sobie organizm anecia.
Zobacz to : http://www.dieta.pl/diety...ytycie-406.html
Moja koleżanka miala to samo, nie wiem czy to jakaś przypadłość szczupłych osób kótre mogą zjeść wszystko i dowolnych ilościach i nie tyją. Ona tez jadla po 5 paczek czipsów, potrójny obiad, w nocy kolacje, i nie tyła a teraz nie może bo jej się nie mieści.
dla mnie to nie fair, np. moja koleżanka je czipsy, na 2 śniadanie najczęsciej batona - i to nie jakieś prince polo tylko mars'a , kanapki-biały chleb z nutellą,cola itp. a nosi 34- i nawet jej pryszcze nie wyskakują .
dla mnie to nie fair, np. moja koleżanka je czipsy, na 2 śniadanie najczęsciej batona - i to nie jakieś prince polo tylko mars'a , kanapki-biały chleb z nutellą,cola itp. a nosi 34- i nawet jej pryszcze nie wyskakują .
moje tez tak zra i wygaldaja jak patyki.. ale z drugiej strony jak pomyslalam, ze mam nie miec cyckow, bioder i miec nogi jak wykalaczki to juz wole sie meczyc i wlaczyc z cellulitem i faldami na brzuchu . Z reszta moj chlopak chyba by nie przezyl jakbym byla taka chuda (pewnie tez nie tylko jemu by sie to nie podobalo ).
moje tez tak zra i wygaldaja jak patyki.. ale z drugiej strony jak pomyslalam, ze mam nie miec cyckow, bioder i miec nogi jak wykalaczki to juz wole sie meczyc i wlaczyc z cellulitem i faldami na brzuchu . Z reszta moj chlopak chyba by nie przezyl jakbym byla taka chuda (pewnie tez nie tylko jemu by sie to nie podobalo ).
anecia, nie martw się, jeszcze Ci cycki urosną Ja byłam chuda,też cycki miałam malutkie,dopiero niedawno mi urosły,choć nie przytyłam jakoś( może z 1-2 kg). Mojej mamie też w późniejszym wieku się biust powiększył.
A ja się cieszę,że jestem chuda,bo nie muszę się pilnować z jedzeniem,liczyć kalorii,stosować diet. Brzydkie mam tylko ręce,bo nadal są chude,ale nie mam nóg ,jak patyki,więc się cieszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum