Najbardziej jednak martwi Toma fakt, że Katie w ślad za Victorią zaczęła przestrzegać diety 900 kalorii dziennie. Pije koktajle z owoców morza, je mrożone winogrona i sojową fasolkę.
Nic dziwnego, że kilka razy zasłabła.
to jest dopiero glupie odchudzanie. ciekawe jak Posh funkcjonuje, skoro sie tak odzywia . swoja droga to te koktajle i winogrona mnie rozwalaja
Ja znowu borę się za siebie. Postanowiłam ćwiczyć. Wydrukowałam sobie to i zobaczymy co z tego wyjdzie :
Jakoś wątpię , żebym 42 dni wytrzymała , ale spróbuję
Załóżcie sobie aparat, chcąc nie chcąc schudłam do 46 kg. Na buzi już widać, czyli powoli robie się jak szczurek
Ja tam nie miałabym nic przeciwko temu , żeby ważyć 46 kg
Ja za to kilka dni temu poharatałam sobie całe podniebienie i tak mnie boli, że nie mogę jeść ani pić Aaałłłłaaa To kara za to objadanie się frytkami w ostatnim czasie
Ja przez tydzien pracy tak schudlam, ze wreszcie nie mam przebrzydlego brzucha Jeszcze 2 tyg i bede laska jak sie masz . Mam nadzieje, ze cellulit tez mi tak spadnie (chociaz wiem, ze bez ruchu raczej nie bardzo sie tak da:/).
lea88, jak nie będziesz zmęczona, to możesz wysiąść przystanek wcześniej i z kamasza do domu Warszawa jest ogromna, możesz ją zwiedzać i na pewno cellulit zmniejszysz
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum