Czyli co jednak te tabletki beda lepsze? Chodzi mi w sumie o efekt bo ja bez tego mało jem a do tego ostatnio dość duzo stresów ;/ wiec jeszcze bardziej...
O tabletkach piszesz Cleo ?
Oczywiscie kiedyś musiałam je testować, efektów nie pamiętam, ale zapamiętałam jedno - dostałam strasznej schizy. Ale to moja wina, bo zbagatelizowałam, że osoby mające skłonności do depresji nie powinny tego jeśc.
A ja znowu przymusową diete aparatową stosuje i po tygodniu mam dosyć. OD tygodnia nie ugryzłam chleba, nie to, że boli, bo nic nie boli, i gdybym mogła, to bym jabłka jadła Ale nie jestem w stanie ugryżc niczego, szczęki sa w trakci prawidłowego ustawiania się, że różnica jest tak duża, że gryzienie odpada. Na widok płatków owsianych robi mi się już niedobrze Nie wiem ile teraz poleci waga.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Oczywiscie kiedyś musiałam je testować, efektów nie pamiętam, ale zapamiętałam jedno - dostałam strasznej schizy. Ale to moja wina, bo zbagatelizowałam, że osoby mające skłonności do depresji nie powinny tego jeśc.
O rany nie wiedziałam o tym. Myślałam, że wszystkie te tabletki typu Linea czy Therm Line oparte są na wyciągach roślinnych Po herbatce nic mi nie było , mam nadzieję , że po tych tabletkach też
ostatnio pogryzam Fitellę, bo ma malo kalorii i mi smakuje, macie jakies typy?
Raz sobie saszetkę Fitelli kupiłam i stwierdziłam, że musiałabym zjeść co najmniej 4 żeby się nasycić Wolę sobie sama musli zrobić. A co do słodyczy to ja nie mam żadnego sposobu na to , żeby ich nie jeść. Silna wola i tyle ...
Raz sobie saszetkę Fitelli kupiłam i stwierdziłam, że musiałabym zjeść co najmniej 4 żeby się nasycić
Ja tam wolę Nestle Fitness z jogurtem. Taką małą paczuszką można trochę zaspokoić głód i te płatki w jogurcie są pyszne,więc to przy okazji coś słodkiego.
O rany nie wiedziałam o tym. Myślałam, że wszystkie te tabletki typu Linea czy Therm Line oparte są na wyciągach roślinnych Po herbatce nic mi nie było , mam nadzieję , że po tych tabletkach też
Nie wiem dokłądnie co tam może powodować takie reakcje, ale nawet lekarze się o tym wypowiadają :
" (...)Jeśli jesteś pełnoletnia i nie masz chorób serca, nadciśnienia i skłonności do depresji, oraz nie jesteś w okresie ciąży i karmienia możesz zastosować wspomagania odchudzania preparatem Therm line II(...)"
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie wiem dokłądnie co tam może powodować takie reakcje, ale nawet lekarze się o tym wypowiadają :
" (...)Jeśli jesteś pełnoletnia i nie masz chorób serca, nadciśnienia i skłonności do depresji, oraz nie jesteś w okresie ciąży i karmienia możesz zastosować wspomagania odchudzania preparatem Therm line II(...)"
Zobaczymy, najwyżej przestanę je zażywać jak coś się będzie działo niepokojącego. Ja dostanę do testowania chyba ten silniejszy środek Therm Line forte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum