Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wspólne odchudzanie ;)
Autor Wiadomość
afrodyta 

Wysłany: 2009-04-28, 21:35   

Czyli co jednak te tabletki beda lepsze? Chodzi mi w sumie o efekt bo ja bez tego mało jem a do tego ostatnio dość duzo stresów ;/ wiec jeszcze bardziej...

Cleo80 

Wysłany: 2009-04-29, 08:49   

Wygrałam 2-miesięczną kurację odchudzającą Olimp ThermLine . Jak mi przyślą i wypróbuję to dam Wam znać :D

adriana7 

Wysłany: 2009-04-29, 09:45   

O tabletkach piszesz Cleo ?
Oczywiscie kiedyś musiałam je testować, efektów nie pamiętam, ale zapamiętałam jedno - dostałam strasznej schizy. Ale to moja wina, bo zbagatelizowałam, że osoby mające skłonności do depresji nie powinny tego jeśc.
A ja znowu przymusową diete aparatową stosuje i po tygodniu mam dosyć. OD tygodnia nie ugryzłam chleba, nie to, że boli, bo nic nie boli, i gdybym mogła, to bym jabłka jadła :D Ale nie jestem w stanie ugryżc niczego, szczęki sa w trakci prawidłowego ustawiania się, że różnica jest tak duża, że gryzienie odpada. Na widok płatków owsianych robi mi się już niedobrze :( Nie wiem ile teraz poleci waga.

Cleo80 

Wysłany: 2009-04-29, 09:57   

adriana7 napisał/a:

Tak .
adriana7 napisał/a:
Oczywiscie kiedyś musiałam je testować, efektów nie pamiętam, ale zapamiętałam jedno - dostałam strasznej schizy. Ale to moja wina, bo zbagatelizowałam, że osoby mające skłonności do depresji nie powinny tego jeśc.
O rany nie wiedziałam o tym. Myślałam, że wszystkie te tabletki typu Linea czy Therm Line oparte są na wyciągach roślinnych :? Po herbatce nic mi nie było , mam nadzieję , że po tych tabletkach też :)

Mazgajka 

Wysłany: 2009-04-29, 22:33   

hej :)

a co robicie z "napadami" na slodkie? :?

"slodycz" marchewki mnie nie satysfakcjonuje ;)
ostatnio pogryzam Fitellę, bo ma malo kalorii i mi smakuje, macie jakies typy?

Cleo80 

Wysłany: 2009-04-30, 09:49   

Mazgajka napisał/a:
ostatnio pogryzam Fitellę, bo ma malo kalorii i mi smakuje, macie jakies typy?
Raz sobie saszetkę Fitelli kupiłam i stwierdziłam, że musiałabym zjeść co najmniej 4 żeby się nasycić :/ Wolę sobie sama musli zrobić. A co do słodyczy to ja nie mam żadnego sposobu na to , żeby ich nie jeść. Silna wola i tyle ...

bejbe 

Wysłany: 2009-04-30, 09:58   

Cleo80 napisał/a:
Raz sobie saszetkę Fitelli kupiłam i stwierdziłam, że musiałabym zjeść co najmniej 4 żeby się nasycić

Ja tam wolę Nestle Fitness z jogurtem. Taką małą paczuszką można trochę zaspokoić głód i te płatki w jogurcie są pyszne,więc to przy okazji coś słodkiego.

adriana7 

Wysłany: 2009-04-30, 11:04   

Cleo80 napisał/a:
adriana7 napisał/a:

Tak .
adriana7 napisał/a:
O rany nie wiedziałam o tym. Myślałam, że wszystkie te tabletki typu Linea czy Therm Line oparte są na wyciągach roślinnych :? Po herbatce nic mi nie było , mam nadzieję , że po tych tabletkach też :)

Nie wiem dokłądnie co tam może powodować takie reakcje, ale nawet lekarze się o tym wypowiadają :
" (...)Jeśli jesteś pełnoletnia i nie masz chorób serca, nadciśnienia i skłonności do depresji, oraz nie jesteś w okresie ciąży i karmienia możesz zastosować wspomagania odchudzania preparatem Therm line II(...)"

Cleo80 

Wysłany: 2009-04-30, 12:05   

adriana7 napisał/a:
Nie wiem dokłądnie co tam może powodować takie reakcje, ale nawet lekarze się o tym wypowiadają :
" (...)Jeśli jesteś pełnoletnia i nie masz chorób serca, nadciśnienia i skłonności do depresji, oraz nie jesteś w okresie ciąży i karmienia możesz zastosować wspomagania odchudzania preparatem Therm line II(...)"

Zobaczymy, najwyżej przestanę je zażywać jak coś się będzie działo niepokojącego. Ja dostanę do testowania chyba ten silniejszy środek Therm Line forte.

Odpowiedz do tematu