a ja tam wolę takie ,,chłopięce' sylwetki niz kobieta z dużym biustem,biodrami itp. sama mam duże wcięcie w talii i tego bardzo nie lubię
Hej dziewczyny, a co Wy jecie np. na przegryzki? bo ja to-orzeszki, jabłko,sok, płatki, owoc. macie jakieś inne propozycje?i ogólnie to kiedy najczęsciej jecie kolacje?
i czy sniadanie-duzo-obiad-srednio-kolacja-malutko? (wiecie chyba o co chodzi:P)
Są tu jeszcze jakieś odchudzające się ??Ja w końcu wzięłam się za siebie. Kupiłam sobie herbatkę Linea, nie jem słodyczy, nie słodzę herbaty i kawy , nie jem kolacji. Dzisiaj w sumie to nic nie jem , bo wczoraj zjadłam za dużo i dzisiaj za karę głoduję. Jutro się zważę , ciekawe czy coś mi ubyło ??
Ej wiecie co mojego kumpla mama była całe życie gruba , od kiedy pamiętam. Otworzyła sklep zielarski, i wiadomo jaki tam asortyment jest. Normalnie... nie poznałam jej , chyba z 30 kg poszło jej w dół :O te herbatki może nie wiem kurde ...
Moja mama pije herbatkę przeczyszczająca i schudła 7 kg.
Pomyslalam se: pewnie cale jelita wydalila <hahaha>
O kurde to zaczne pic herbatke, tylko ze ja chodze do szkoly a jak bede miec sraczke? <hahaha> wybiegne na lekcji do kibla, a pani: agnieszka, co ci? a ja: nic, trenuje biegi <hahaha>
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
A wiecie , że coś jednak te herbatki dają. Piłam tą herbatke Linea przez 8 dni , dwa razy dziennie i nie odczuwałam tak głodu i chęci na jedzenie jak zwykle. W te 8 dni jadłam trochę mniej i schudłam prawie 2 kg. Jeszcze 3 kg i będzie a 5 kg to byłoby zarąbiście
A stosowała któraś z was tabletki te Linea ? kosztuja coś ok 28 zł.....
czy lepsza ta herbatka co pisze Cleo ...
_________________ Wiele zmian...ale na lepsze
Parsifal
Wysłany: 2009-04-28, 18:37
e chyba ok 20zł kosztują...ja chyba spróbuję bo mi się dość przytyło w ostatnim czasie i chciałabym się tego pozbyć w szczególności że lato się zbliża..
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum