Wysłany: 2008-03-12, 22:05 antyperspirant czy dezodorant??
hej:) pisze do was z prosba o porade, ostatnio zaczelam miec problemy z potem, jest tego znacznie wiecej niz bylo do tej pory, i coz staje sie to uciazliwe. nigdy nie przywiazywalam zbytniej wagi do tego co uzywam pod pachami ale chyba juz czas. czy mozecie polecic jakies skuteczne dezodorany lub antyperspiranty??do tej pory uzywalam tylko sprayow i chyba sie przerzuce na jakies sztyfty albo cos...
jednym slowem chyba kazdy musi znalezc cos co na niego dziala
no wiadomo... wszystko zalezy od potrzeb
w sumie nie wiadomo co dla mojito oznacza nadmierna potliwosc, bo ja np. mam z tym duze problemy, a moja mama kupi obojetnie jaki antyperspirant i wszystko dziala, nawet te z A.
najpierw kup jakis dobry antyperspirant, bo dezodorant generalnie nie zapobiega za bardzo poceniu. Jak nie zadziala to kup antidral, albo o wiele od niego drozszy, ale lagodniejszy Etiaxil i stosuj raz na tydzien na noc.
ehhh, taka glupota a tyle sie czlowiek musi namyslec;) dzieki za opinie, skuszona waszymi opiniami i reklamami (choc zawsze twierdze ze na mnie nie dzialaja) kupilam rexona skin care nutritive, taki lekko fioletowawy. mam nadzieje ze sie bedzie dobrze spisywal. hmm...a nadmierna potliwosc u mnie to po prostu zapach i slady na bluzce w blyskawicznym tempie jak gdzies biegne lub jak jest cieplej:)
Ja akurat użwyam rexony sensitive w sztyfcie(jest bez zapachowa i bezalkoholowa, więc na szczęście mnie nie uczula) Ale własnie teraz mi się skończyłą i chciałąbym przetestowac coś innego.
outsiderka napisał/a:
A ja polecam Adidas Action 3. Dla mnie bezkonkurencyjny
Używam antyperspirant Antidral i jak dla mnie najlepszy ze wszystkich które miałam, smaruję na noc a przez nastepny dzień ani kropeli potu, tak samo jest w lato.
Obecnie mam zielony i jest dość delikatny (o właśnie, Martuniu, zielony nie pachnie mocno).
Własnie byłam dzisiaj w Rossmanie i kupiłam zielony . Bo on jest niby "sensitive" więc nie powinien mnie uczulic . Tylko czy jestem slepa czy ich nie ma w wresji sztyft-krem ? Bo ja nie znalazłam i kupiłam kulke.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum