Antidral szczypie a i też po długim czasie użytkowania zgodnego z opisem nie zauważyłam, żeby mi specjalnie pomagał. W ciągu dnia zdarzało mi się pocić jak zwykle, choć z rana bywało, że pod pachami miałam istną sachare
Bloker z Ziaji wogóle nie szczypie, nie podrażnia, nie wysusza tak masakrycznie przez noc i u mnie lepiej się sprawdza w ciągu dnia
Na pocenie twarzy słyszałam o jakiś aerozolach, ale dokładniej, to niestety nie wiem.
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Definitywnie zmieniam zdanie co do Antidralu - do kosza z nim. Polecam Bloker z Ziaji. Kosztuje z 8zł
Ja niedawno zaczelam uzywac ten antidral ,ale nie widze zmian w obfiosci potu jest tak jak i bylo ...Mi to juz niec nie pomoze ,chyba jedynie botoks pod pachy .
u mnie Antidral co prawda eliminuje pocenie pod pachami, ale na to konto bardziej pocą mi się dłonie i twarz... coś za coś niestety.
Ja juz tam w nic nie wierze !! natura to natura trzeba z tym zyc !
Outsi, ja, o dziwo, kupiłam w Rossmannie. Zdziwiłam się, myślałam że będę musiała szukać po małych drogeriach... o.O
_________________ www.draconia.pl
(\.../)
(O.o)
(> <)
aniusia
Wysłany: 2011-08-16, 11:53
właśnie niedawno chyba wprowadzili do niektórych Rossmannow, ogólnie często w aptekach można znaleźć, również w Tesco i Realu. Kosztuje ok 7-8 złotych.
Ja zarzykowalam i kupilam w Niemczech w aptece antyperspirant wlasnej roboty i powiem wam ,ze nigd sie tak dobrze nie czulam ,przedewszystkim komfortowo .Z plam na pol cycka nie ma nawet kropli!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum