Jak dla mnie to wszystkie zostawiają białe ślady... Dove największe- dlatego zaprzestałam używania. Teraz jest coraz cieplej, więc wracam do Adidasa
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
marinka
Wysłany: 2009-04-23, 17:28
no ja z poceniem nie mam za bardzo problemów... zauważyłam za to, że jak kupię 'silniejszy' antyperspirant to jeśli się zapomni o użyciu albo kupi 'delikatniejszy' to masakra. jakby się skóra przyzwyczajała. dlatego teraz jak używam mało i w miarę delikatne to w ogóle fajnie jest
ja tez znow mam kiedys to byl prawdziwy koszmar lalo sie ze mna ze hoho, potem Etiaxil dzialam cuda, a teraz znow . Niby niewiele, ale codziennie widac plamki. Etiaxil ani Antidral nic nie daja .. Musze sobie kupic chyba inna meska Rexone bo moja slabo dziala, a mojego chlopaka jest git
Zastanawiam się czy mogę używac antidralu, bo mnie uczulają zwykłe antyperspiranty i musze używac takich które jednocześnie są bezzapachowe i bezalkoholowe( od innych dostaje uczulenia, wysypki itd), a nie wiem jak moja wrażliwa skóra zareaguje na antidralbo on chyba dosc mozny jest ? . i druga sprawa: za ile Wy go kupujecie, bo ostatnio w jakiejs aptece widziałam za 17 zł a wiem ze kiedys moja siostra kupowała za jakies 11-13 i sie zastanawiam czy podrozał czy po prostu trafiłam na jakś droższą aptekę...
NeynA, racja. Dove strasznie brudzi ubrania. MAm wrażenie, że Rexona mniej, a Adidas w ogóle. Chociaż teraz używam takiego najzwyklejszego Dove i nie zauważyłam jakiś wielkich białych śladów. Te ogórkowe i Go Fresh strasznie brudzą.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
A apropo Dove słyszałyście o takim wynalazku Dove HairMinimising???? Podobno nie dość, że antyperspirant to jeszcze włoski po goleniu dzięki niemu odrastają bledsze i słabsze???
marinka
Wysłany: 2009-05-05, 17:59
malwina20 napisał/a:
A apropo Dove słyszałyście o takim wynalazku Dove HairMinimising???? Podobno nie dość, że antyperspirant to jeszcze włoski po goleniu dzięki niemu odrastają bledsze i słabsze???
kilka firm ma coś takiego, np aa oceanic, kiedyś Av. nic nie daje;p
używam właśnie tych z AA Oceanic i kupuję sobie różne wersje, bardzo lubię ten dezodorant ale akurat ten wariant z kompleksem hair stop w ogóle nie działa na moje włoski pod pachami
aniusia
Wysłany: 2009-05-05, 19:29
ja mam z AA teraz zielony, ale nie widzę, żeby jakiś rewelacyjny był ale zapach ma ładny a moje włoski pod pachami to rosną jak szalone. żeby mi tak włosy na głowie rosły
zresztą porównania za dużego nie mam, bo pamiętam tylko, że ostatnio używałam adidasa różowego. a reszty nie pamiętam
No własnie... bo to aż nieprawdopodobnie brzmi, żeby od antyperspirantu odrastały cieńsze. Ale przeczytałam recenzję na znam to tego Dove i tam laska pisze że jednak działa. A mi by się jednak takie cudo baaaardzo przydało bo nie znoszę tych czarnych kropek
Dostałam od siostry antyperspirant pt Perspi Guard. I musze przynzac, ze dobry! Jak nic innego nie działało nigdy, tak on działa. Do tego pachy robiłam woskiem, a ja zaczęły odrastac to depilatorem i wreszcie mam komfort psychiczny.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No ja się na wosk raz zdecyowałam i nigdy więcej!!! Depilator to nawet na łydkach u mnie odpada Taką mam skórę na maxa wrażliwą i trudno mi kosmetyk do niej dobrać.
Definitywnie zmieniam zdanie co do Antidralu - do kosza z nim. Polecam Bloker z Ziaji. Kosztuje z 8zł
_________________ Because heaven sends and heaven takes
aniusia
Wysłany: 2011-07-16, 09:25
a ja posiadam Bloker z Ziaji, co się za nim na chodziłam, niestety mnie trochę podrażnia(Czasami więcej niż trochę), co mnie zniechęca do stosowania, ale właśnie powróciłam do stosowania i w tym tygodniu użyłam dwukrotnie.
Definitywnie zmieniam zdanie co do Antidralu - do kosza z nim. Polecam Bloker z Ziaji. Kosztuje z 8zł
Ja niedawno zaczelam uzywac ten antidral ,ale nie widze zmian w obfiosci potu jest tak jak i bylo ...Mi to juz niec nie pomoze ,chyba jedynie botoks pod pachy .
Ja niedawno zaczelam uzywac ten antidral ,ale nie widze zmian w obfiosci potu jest tak jak i bylo ...Mi to juz niec nie pomoze ,chyba jedynie botoks pod pachy .
u mnie Antidral co prawda eliminuje pocenie pod pachami, ale na to konto bardziej pocą mi się dłonie i twarz... coś za coś niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum