Lotta, nie pamietam czy pisałaś już czy robiłaś jakieś badania typu hormony tarczycy czy w ogole hormony?
tak robilam tarczycy na pewno a na hormony wybieram sie w najblizszym czasie. Juz jakis czas temu rozmawialam na ten temat z mamą i sie wlasnie wybieram.
Mhmm czytam i czytam... i już sama nie wiem co myśleć - wiadomo nieprzyjemne uczucie kiedy ma się mokre plamy pod pachami, ale z drugiej strony pocenie się jest naturalnym chłodzeniem ciała, więc jak to jest -powinno się zwalczać czy nie??
Ja używam kulki Nivea Pure-przynajmniej śladów tak nie zostawia, a w miarę fajny kieeedyś baardzo dawno temu miałam sztyft lady speed stick (nie pamiętam jaki) ale okropne było nie dość że brudził to jeszcze takie białe zrolowane kawałki pod pachą zostawały- nieestetycznie to wyglądało!
Jeszcze jedno pytanie- czy te sztyfty albo żele są bardziej skuteczne niż kulka?
ja jednak wole zastosowac antyperspirant zeby nie miec smierdzacych plam pod pachami i tyle czy to jest zdrowe? nie wiem ale jako uzytkowniczka komunikacji miejskiej robie cos dobrego dla cywilizacji
Dzis znalazlam reklame takiego srodka Driclor antyperspirant 20 ml ( to cos jak Etiaxil i cena podobna). Na razie na wizazu ma 1 pozytywna opinie. Ale brzmi obiecujaco
Jasne, ze nie można zwalczać. Ale jeśli ktoś poci się maskarycznie, co chwila wieeelkie plamy i nieprzyjemny zapach to trzeba to zminimalizować.
Mocno się nie pocę ale wole mieć suche pachy....przynajmniej jak jestem poza domem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum