mi babka w aptece doradzila Etiaxil do stóp - skład ten sam, a jest go więcej. Z ceną już nie pamietam. ale na pewno calosc wychodzi o wiele korzystniej.
a kiedys pocilam sie z nerwow tak strasznie, ze myslalam ze juz nic mi nie pomoze, a wlasnie Etiaxil pomogl. Doslownie w 2 tyg przestalam sie pocic!!! Nawet w upalne dni pocilam sie bardzo malo (oczywiscie jakbym sie nie pocila wcale to tez byloby zle ).
Potem moglam stosowac zwykly antyperspirant i bylo ok. Ostatnio znow zaczlam sie pocic i Etiaxil przestal mi pomagac .
Moja mama kupila Antidral i jej on najbardziej pomogl. mi pomaga, ale nie zawsze .
Co najlepsze pomaga mi teraz tylko meski dezodorant Rexona (i to tez nie kazdy).
ja sie tylko pocieszam ze to mi przejdzie z czasem... czasami wmawiam sobie dosyc dlugo ze jest ok i faktycznie pocenie ustaje, ale za to strasznie mnie wyczerpuje psychicznie...
Jak dzisiaj dostałam etiaxil to mnie zatkało, faktycznie pudełeczko jest tak malutkie, na dodatek nie jest przeźroczyste i tak naprawdę nie wiem ile tego jest.
Lotta Jesteś pewna że etiaxal do stóp ma taki sam skład? Sprawdzałaś sama?
Bo ja znalazłam na allegro: ETIAXIL LOTION DO STÓP I DŁONI SKÓRA WRAŻLIWA i ma całkowicie inny skład....
Skład:
Alcohol denat, aluminium chloride, aluminium lactate, propylene glycol, glyceryl stearate, cetyl palmitate, cera microcristallina, trihydroxystearin.
ja slyszalam kiedys ze ten do stop jest mocniejszy. Podejrzewam, ze trzeba uwazac na skore, zeby jej nie podraznil.
Lotto- wydaje mi sie, ze tez masz to na tle nerwowym. A nie probowalas kiedys pic jakichs herbatek na upokojenie albo cos?? Moze to ci pomoze? Ja widze, ze zaczelam sie pocic, teraz kiedy znow sie bardzo denerwuje
mi pomaga antyperspirant w kulce z Tesco kolezanka mamy kiedys jej polecila go i kupila mi go na probe. jak dla mnie dziala chyba najlepiej z tych, ktorych probowalam
Ja mam w ogóle odwrotnie,ja się prawie wcale nie pocę. Czasami nawet nie używam żadnego dezodorantu i jestem świeża przez cały dzień.
mam dokładnie to samo. ale jednak zwykle uzywam w kulce jakiegoś, ale nie ma dla mnie szczególnie znaczenia, jaki. byleby pachniał w miarę. a czasami też mi sie zdarza wyjść bez zastosowania niczego i tez jest oki zastanawiam się, kiedy mi to minie, bo pamietam, że kiedys się pociłam i może to tak cyklicznie się pojawia i odchodzi
Lotto- wydaje mi sie, ze tez masz to na tle nerwowym. A nie probowalas kiedys pic jakichs herbatek na upokojenie albo cos?? Moze to ci pomoze? Ja widze, ze zaczelam sie pocic, teraz kiedy znow sie bardzo denerwuje
pilam i to ile... nic jak do tej pory mi nie pomoglo, zostaje chyba tylko operacja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum