Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Omdlenia na tle nerwowym
Autor Wiadomość
caribic84 

Wysłany: 2007-12-20, 14:01   Omdlenia na tle nerwowym

Otoz moja narzeczona od dluzszego czasu boryka sie z tym problemem. Dosyc czesto zdarza sie jej zemdlec pod wplywem nerwow. Za kazdym razem kiedy ja budze mam wrazenie ze juz nie wstanie :/ Bylismy u lekarza robili jej badania i nic nie znalezli. Czekamy az szanowny lekarz ze szpitala oddzwoni w sprawie kolejnych badan.

Borykal sie ktos z was z takim problemem albo zna kogos takiego? Jezeli macie jakiekolwiek pojecie na ten temat to piszcie Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI

adriana7 

Wysłany: 2007-12-20, 14:14   

Ja miałam cos podobnego, tyle, że nie mdlałam tak do końca, ale mocno słabłam. Wysłali mnie do neurologa na EEG. Pózniej i tak się okazało, że mam nerwice. Tutaj niestety tak czy inaczej trzeba czekać az lekarz coś doradzi. Od siebie moge zaproponowac psychologa, bo mnie to pomogło.

aniusia 

Wysłany: 2007-12-20, 15:35   

Mam podobne problemy jak Adriana i Twoja narzeczona. O mdleniu nie ma mowy, ale bywało źle i to również nerwica i tu lekarze nie pomogą. Chodziłam po lekarzach, byłam na wielu badaniach i nic. No w końcu stwierdzili nerwice, ale tu leki na dłuższą metę nie pomogą, trzeba nabrać dystansu do codziennych spraw i ogólnie do życia :wink: A to trudne jest... :P

caribic84 

Wysłany: 2007-12-20, 15:47   

no wlasnie lekarze rozkladaja rece. Byla w szpitalu 3 dni, badan bardzo duzo (a problem dalej nie jest rozwiazany).

Nie wiem co mam z tym zrobic... ostatnio jak zemdlala to budzilem ja prawie 7 min z lzami w oczach

adriana7 

Wysłany: 2007-12-20, 16:15   

Mój lekarz też powiedział, że wysyła mnie do neurologa, bo po prostu nie wie co ma zrobić. Ja tez byłam w szpitalu, bo dostałam jakiegoś ataku dziwnego, do tego bradycardia. Leżałam 5 dni i stwierdzili, że terapia u psychologa jest mi potrzebna. Bo ogólnie nic mi nie jest. Niestety u mnie tez bardzo się sprawdziło to, o czym pisała Aniusia, a co jest, że tak się wyraże - zajebiscie trudne - dystans a na lekach jechałam prawie 1,5 roku. Weź swoją dziewczyne do psychologa może.
P.S. Twoja narzeczona ma szczęscie, że ma Ciebie. W takich sytuacjach potrzebna jest pomoc najbliższych a przede wszystkim zrozumienie. POWODZENIA !!!

Odpowiedz do tematu