Sa zdrowe, zawieraja duzo roznych skladnikow ktore organizm traci w skutek wysilku no i lepiej kozna sie po nich skupic i takie tam. Ja lubie Power Rade'a
Red Bulle itp sa niezdrowe!!! Pomijajac konsewarnty i cala chemie w nich zawarta, zawieraja składniki, ktore sztucznie i dosc gwałtownie pobudzaja organizm. Picie ich w nadmiarze moze byc bardzo szkodliwe. Nie powinny ich spozywac osoby z wadami serca itp, a szczegolnie nie polecane jest ich laczenie z alkoholem.
Red Bulle itp sa niezdrowe!!! Pomijajac konsewarnty i cala chemie w nich zawarta, zawieraja składniki, ktore sztucznie i dosc gwałtownie pobudzaja organizm. Picie ich w nadmiarze moze byc bardzo szkodliwe. Nie powinny ich spozywac osoby z wadami serca itp, a szczegolnie nie polecane jest ich laczenie z alkoholem.
W dzisiejszych czasach wszystko jest nie zdrowe .
Ludzie z chorobami serca palą papierosy inne ...
Sa zdrowe, zawieraja duzo roznych skladnikow ktore organizm traci w skutek wysilku no i lepiej kozna sie po nich skupic i takie tam. Ja lubie Power Rade'a
bzdura napoje energetyczne sa niezdrowe ze wzgledu na zawartosc tauryny i kofeiny
a Kopiko mnie pobudza jak musze sie na czyms skupic a mam właśnie kaca
Pewnie, ze sa niezdrowe.... Wiadomo, ze takie sztuczne pobudzacze nic dobrego nie przynosza, tylko pikawe mecza... To sa tzw. sztuczne napedzacze energii.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
bzdura napoje energetyczne sa niezdrowe ze wzgledu na zawartosc tauryny i kofeiny
a Kopiko mnie pobudza jak musze sie na czyms skupic a mam właśnie kaca
To raczej chodzi o izitoniczne napoje typu Powerade czy inne. A Red Bull nie jest izotoniczny, tak samo jak Burn np. Ja Burny ładuje namiętnie. Jak pierwszy raz kupiłam Burna, wypiłam i uznałam, ze do du**, bo nie działa. Jak mnie za chwile roztrzęsło to... Moment się spac odechcialo. Jak jade na impreze typu Sensation to tego typu napoje trzymają mnie jakos Nie piłam Speed8 jeszcze.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum