Jaka reklama :O pytam, bo kumpel zawsze lubi robić ze mnie idiotkę i ostatnio powiedział, że ma środek na pryszcze o smaku waniliowym. Więc pytam bo próbowałam różnych świństw..;/
Madziarra a o czym? O wrednych kumplach wkręcających biedne koleżanki, czy o środkach na pryszcze o smaku waniliowym?
P.S. Yhm, ten środek ma własną stronę - pierwsza po wpisaniu hasła w google. Podałabym adres, ale w związku z padającymi już w tym temacie oskarżeniami o reklamę jednak się wstrzymam
P.S. Yhm, ten środek ma własną stronę - pierwsza po wpisaniu hasła w google.
Pierwsze to jest nasze forum z tym tematem rzynajmniej u mnie
Cytat:
O FACE OKEY
Face Okey to bioaktywny kompleks białek serwatkowych bogatych w laktoferynę. Specjalna formuła została opracowana z myślą o konsumentach aby wesprzeć ich wysiłki w walce ze zmianami trądzikowymi takimi jak: krosty, wypryski, zaskórniki, zaczerwienienie skóry.
Badania z wykorzystaniem kompleksu białek serwatkowych wykazały redukcję wyprysków spowodowanych trądzikiem. Wyniki potwierdzone zostały przez dermatologa.
Doustne przyjmowanie kompleksu białek serwatkowych wykazało dużą skuteczność w redukcji zmian trądzikowych. U 71 % osób zaobserwowano poprawę stanu cery w zakresie wyprysków i zaskórników po 4 tygodniach stosowania. Po 8 tygodniach poprawa nastąpiła aż u 95 % osób. Poprawa stanu cery obserwowana była bez względu na płeć, wiek i stopień zaawansowania trądziku. Nie zanotowano żadnych efektów ubocznych stosowania kompleksu białek serwatkowych.*
Jedna tabletka zawiera 100 mg bioaktywnego kompleksu białek serwatkowych.
ZASTOSOWANIE:
Face Okey może być stosowany do redukcji ilości wyprysków, zaskórników, zaczerwienienia skóry i poprawy stanu cery.
Cera trądzikowa, z rozszerzonymi porami, przetłuszczająca się, z zaskórnikami, wągrami.
Do każdego rodzaju cery, można stosować łącznie z innymi preparatami na trądzik.
SPOSÓB UŻYCIA:
Stosować 2 tabletki dziennie: jednorazowo lub jedną rano i jedną wieczorem. Żuć, ssać, gryźć lub połykać.
Pierwsze to jest nasze forum z tym tematem rzynajmniej u mnie
Normalnie aż to jeszcze raz sprawdziłam U mnie forum dopiero trzecie jest, ale to i tak wysokie miejsce biorąc pod uwagę, że dwa pierwsze to strony produktu
Heh jaka kłótnia się wywiązała a ja tylko o smak pytałam no więc sama sobie sprawdziłam i rzeczywiście waniliowe są te tabletki.. Mam nadzieję, ze będą równie skuteczne jak smaczne
Ale Wy niecierpliwe jesteście - równo tydzień mi na wypróbowanie dałyście Co do zmnian to największą zmniąną jaką zauważyłam jest to, że przestała mi się skóra przetłuszczać. Kiedyś wystarczyło parę h od mycia i świeciłam się jak bombka na choince. A teraz nawet jak rano wstaję nie ma problemu z tłustą, czy świecącą twarzą. Wielki plus. Innych zmian na razie nie widzę, ale może dacie mi jeszcze z tydzień?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum