Komentarze mnie zabiły ... Śliczna jesteś, Wow a cuz to za bogini pieknosci maxik dla ciebie i zapraszam do znajomych :-)* To coś jest juz sztucznością sztuczności... I nie rozumiem, jak się moze podobać - cóż inna jestem widocznie. Decyzja podjęcta - dzisiaj wieczorem nakładam kwasy na facjate i z solarium na jakiś czas spokój.
No ale wlasnie przez taki glupie komentarze inne laski robia z siebie takie sztuczne lale- tlenione wlosy, czarne brwi i cera spalona do granic na solarium Masakra.. Nie wiem gdzie ci faceci od tych komentarzy maja oczy!!!!!!!! Wole wygladac tak jak wygladam, jak chce sie przyciemnic to kupuje o ton ciemniejszy podklad, puder brazujacy i krem lekko brazujacy, a nie smarze sie godzinami za kupe kasy pod lampami.
Ja to nie rozumiem,faceci najczęściej mówią,że wolą dziewczyny ładne,ale naturalne,ale ślinią sie na widok takich zjaranych i ubranych jak lalka barbi panien... Jak jakiemuś naprawde się taka podoba,to współczuję mu gustu...
Ale ja widziałąm facetów takich własnie pań. Na imprezach masowych tego jest pełno niestety. Ok 3-4 robia się juz czytski, zostają ci, którzy zostać powinni, bo takim paniom np buciki obcierają, albo ledo stoi na 10 cm szpilach itd itp. A ci godzie - to samo, żenada, wściekłe jeże pod pachami, ABS, świecące bluzeczki, białe jeansiki i buty z nosami do góry... Wygląda taki cap jak pimp. Juz sama nie wiem co gorsze w tym momencie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
" Trochę" przesadziłaś z tą opalenizną, nie wygląda to samkowicie...życzę troche wiecej rozumku ślicznotko bo staniesz się murzynkiem bambo;-) Pozdro
Cytat:
Łoł...Po prostu aż mnie powaliło :zonk: Ile wydajesz miesięcznie na solarkę? Wyglądasz jak mumiaaaaa :haft:
Cytat:
Na solarium to chyba chodziłas od urodzenia. No nie jestes jakas cudna bez przesady hehe
Cytat:
to anoreksji tuż tuż a właściwie... a przepraszam, gdzie tu są pośladki?
ktos napisal to samo co ja wlasnie chcialam napisac nie dosyc ze tanorektyczka to i anorektyczka 2w1
a ta 2 to tez niezła ale ten kolor na ustach to moim zdaniem juz brak jakiegokolwiek wyczucia gustu i smaku, usta ma tak sine jakby płakała przez całą noc...
Teraz dziekuje Bogu za naturalnie ciemna karnacje i ze nie musze wydawac majatku na solarium. Z reszta wole i tak naturalne słoneczko. jakies jeziorko, plaża - po prostu rewelka
Nareszcie trafiłas na stronke z najpiekniejszymi laskami ale powinnas zajmowac pierwsze miejsce jestes najpieknjejsza kobieta na świecie trzymam kciuki!
Cytat:
Czesc.Jestes BARDZO SLICZNA D:buziaczki dla CIEBIE
Cytat:
Śliczna sex bomba jesteś :* :zakochany::zakochany: max. Licze na dodanie mnie do znajomków
ja bym się wstydziła mieć taką wśród znajomych.
zauważyłyście ujemną korelacje pomiędzy zjawiskami: nadmierne korzystanie z solarium i poziom inteligencji?
owszem zauwazylam.. przykladem moze byc moja kolezanka, ktora twierdzi, ze jej slonce ne opala To chyba sie jednak ze soba wiaze, bo czlowiek inteligentny wie gdzie sa granice rozsadku i pewnie ma troche samokrytyki
zauważyłyście ujemną korelacje pomiędzy zjawiskami: nadmierne korzystanie z solarium i poziom inteligencji?
piszę pracę magisterską w katedrze statystyki i chyba właśnie naprowadzilas mnie na niezly temat! Już to widzę: "Analiza współzależności poziumu inteligencji i częstotliwości korzystania z solarium na przykładzie użytkowniczek portalu fotka.pl" A tyle mysle ostatnio nad tematem!
Pytanie za 100 punktów - czemu te wszystkie laski o karnacji w kolorze kupy robią sobie pseudonimy artystyczne BARBIE ???? Przeciez Barbie ma jasny tułów. Albo ja mam starą wersje.
Edit : przy ostatnim zdjęciu kulam się ze śmiechu ahahahahahahhahahahahahahahhahaha O ku*** ale groźna laska hahahahahahahhahaha
NIe ma to ja nałozyc na stanik bluzke bez pleców i udawac mega groźną hahahahhahahahahah
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ona chyba spelnia wszelkie kryteria- mega solara, blond tlenione, zjedzone wlosy no i ten przystojniak
Do tego podpis pod zdjeciami "JEDNA DOBRA RADA: "NIGDY NIE PRZEJMUJ SIE TYM CO KTOS O TOBIE GADA"!! "Pozdrawiam środkowym palcem wszystkie "miłe" panny (zapewne z niskim ilorazem inteligencji), rzucające "mądre" teksty!..Myślą że mnie zgnębią...haha. Nie mam zamiaru zniżać sie do Waszego poziomu!! "-> ta panna na pewno sie nie przejmuje zadna krytyka
Mis jest najlepszy Taki typowy miś dla solary Ale chyba poprzedniczki były bardziej spalone
Macie racje, solara nie jest jeszcze tutaj grana w tak zaawansowanym stopniu Ale i tak widac naduzywanie ... no i male braki w inteligencji (sorry, wiem zazdrosze jej wlasnego stylu :DDD) .. nie mowiac juz o Misiu czyli taki mix wszelkich "negatywnych" cech ktore tu wymienilysmy
Ja to nie rozumiem,faceci najczęściej mówią,że wolą dziewczyny ładne,ale naturalne,ale ślinią sie na widok takich zjaranych i ubranych jak lalka barbi panien... Jak jakiemuś naprawde się taka podoba,to współczuję mu gustu...
Ja też nie rozumiem tego
Zastanawiam się jak można robić sobie taką krzywdę przypiekając się na solarium..?
Ja mam wrazenie ze im sie to moze nie podoba w kategoriach estetycznych, ale przyznajcie ze jak widzicie taki panny to kojarza wam sie one czesto z puszczalskimi lolitkami, pewnie facetom tez sie tak kojarza. Za takiem wygladem zawsze idzie seks i mysle ze to ich kreci Faceci to niestety niezbyt rozumne istoty - instynkt bierze u nich czasem gore ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum