Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Tanoreksja
Autor Wiadomość
lea88 

Wysłany: 2007-11-30, 12:53   

adriana7 napisał/a:
Komentarze mnie zabiły ... Śliczna jesteś, Wow a cuz to za bogini pieknosci maxik dla ciebie i zapraszam do znajomych :-)* To coś jest juz sztucznością sztuczności... I nie rozumiem, jak się moze podobać - cóż inna jestem widocznie. Decyzja podjęcta - dzisiaj wieczorem nakładam kwasy na facjate i z solarium na jakiś czas spokój.

No ale wlasnie przez taki glupie komentarze inne laski robia z siebie takie sztuczne lale- tlenione wlosy, czarne brwi i cera spalona do granic na solarium :/ Masakra.. Nie wiem gdzie ci faceci od tych komentarzy maja oczy!!!!!!!! Wole wygladac tak jak wygladam, jak chce sie przyciemnic to kupuje o ton ciemniejszy podklad, puder brazujacy i krem lekko brazujacy, a nie smarze sie godzinami za kupe kasy pod lampami.

bejbe 

Wysłany: 2007-11-30, 14:13   

Ja to nie rozumiem,faceci najczęściej mówią,że wolą dziewczyny ładne,ale naturalne,ale ślinią sie na widok takich zjaranych i ubranych jak lalka barbi panien... Jak jakiemuś naprawde się taka podoba,to współczuję mu gustu...

adriana7 

Wysłany: 2007-11-30, 14:21   

Ale ja widziałąm facetów takich własnie pań. Na imprezach masowych tego jest pełno :( niestety. Ok 3-4 robia się juz czytski, zostają ci, którzy zostać powinni, bo takim paniom np buciki obcierają, albo ledo stoi na 10 cm szpilach itd itp. A ci godzie - to samo, żenada, wściekłe jeże pod pachami, ABS, świecące bluzeczki, białe jeansiki i buty z nosami do góry... Wygląda taki cap jak pimp. Juz sama nie wiem co gorsze w tym momencie.

Lotta 

Wysłany: 2007-11-30, 22:15   

Nowe komentarze do laski nr 1 :lol:
Cytat:
" Trochę" przesadziłaś z tą opalenizną, nie wygląda to samkowicie...życzę troche wiecej rozumku ślicznotko bo staniesz się murzynkiem bambo;-) Pozdro

Cytat:
Łoł...Po prostu aż mnie powaliło :zonk: Ile wydajesz miesięcznie na solarkę? Wyglądasz jak mumiaaaaa :haft:

Cytat:
Na solarium to chyba chodziłas od urodzenia. No nie jestes jakas cudna bez przesady hehe

Cytat:
to anoreksji tuż tuż a właściwie... a przepraszam, gdzie tu są pośladki?

ktos napisal to samo co ja wlasnie chcialam napisac ;) nie dosyc ze tanorektyczka to i anorektyczka ;) 2w1
a ta 2 to tez niezła ;) ale ten kolor na ustach to moim zdaniem juz brak jakiegokolwiek wyczucia gustu i smaku, usta ma tak sine jakby płakała przez całą noc...
Teraz dziekuje Bogu za naturalnie ciemna karnacje i ze nie musze wydawac majatku na solarium. Z reszta wole i tak naturalne słoneczko. jakies jeziorko, plaża - po prostu rewelka 8)

martisia 

Wysłany: 2007-12-01, 12:18   

o lol:

Cytat:
Nareszcie trafiłas na stronke z najpiekniejszymi laskami ale powinnas zajmowac pierwsze miejsce jestes najpieknjejsza kobieta na świecie trzymam kciuki!

Cytat:
Czesc.Jestes BARDZO SLICZNA D:buziaczki dla CIEBIE

Cytat:
Śliczna sex bomba jesteś :* :zakochany::zakochany: max. Licze na dodanie mnie do znajomków

ja bym się wstydziła mieć taką wśród znajomych.

zauważyłyście ujemną korelacje pomiędzy zjawiskami: nadmierne korzystanie z solarium i poziom inteligencji?

lea88 

Wysłany: 2007-12-01, 12:51   

owszem zauwazylam.. przykladem moze byc moja kolezanka, ktora twierdzi, ze jej slonce ne opala :P To chyba sie jednak ze soba wiaze, bo czlowiek inteligentny wie gdzie sa granice rozsadku i pewnie ma troche samokrytyki :)

Reichea 

Wysłany: 2007-12-01, 13:56   

martisia napisał/a:
zauważyłyście ujemną korelacje pomiędzy zjawiskami: nadmierne korzystanie z solarium i poziom inteligencji?

piszę pracę magisterską w katedrze statystyki i chyba właśnie naprowadzilas mnie na niezly temat! Już to widzę: "Analiza współzależności poziumu inteligencji i częstotliwości korzystania z solarium na przykładzie użytkowniczek portalu fotka.pl" :) A tyle mysle ostatnio nad tematem!

Kinna 

Wysłany: 2007-12-01, 14:28   

Wielkopolanki też są seksiiii

http://www.fotka.pl/profil/Barbie1987/

lea88 

Wysłany: 2007-12-01, 14:54   

o kurde!!!!! a to juz hardcore!!!! jesli ona jest z rocznika 1987 to ja juz nie wiem... ja wygladam przy niej jak dzieciak, a jestem 3 lata starsza :lol:

Edyta_000 

Wysłany: 2007-12-01, 15:41   

:shock: :shock: :shock: nie dziwie się, że nie wyraziła zgodny na komentowanie zdjęć :lol: niedobrze mi jak ją widzę.....

Sweet-Girl 

Wysłany: 2007-12-01, 16:25   

To jest niesmaczne :?

adriana7 

Wysłany: 2007-12-01, 16:34   

Kinna napisał/a:
Wielkopolanki też są seksiiii

http://www.fotka.pl/profil/Barbie1987/

Boże, aż mnie zatkało...

Pytanie za 100 punktów - czemu te wszystkie laski o karnacji w kolorze kupy robią sobie pseudonimy artystyczne BARBIE ???? Przeciez Barbie ma jasny tułów. Albo ja mam starą wersje.

Edit : przy ostatnim zdjęciu kulam się ze śmiechu ahahahahahahhahahahahahahahhahaha O ku*** ale groźna laska hahahahahahahhahaha
NIe ma to ja nałozyc na stanik bluzke bez pleców i udawac mega groźną hahahahhahahahahah

Paulette 

Wysłany: 2007-12-01, 19:01   

o ja pier***
co za potwor
wyglada o 10 lat starzej a do tego jak jakas prostytuta :shock: FUJ

lea88 

Wysłany: 2007-12-01, 19:36   

No to dam wam kolejna pozywke do kometarzy :P
http://www.fotka.pl/profil/trebles89/

ona chyba spelnia wszelkie kryteria- mega solara, blond tlenione, zjedzone wlosy :P no i ten przystojniak :D

Do tego podpis pod zdjeciami "JEDNA DOBRA RADA: "NIGDY NIE PRZEJMUJ SIE TYM CO KTOS O TOBIE GADA"!! "Pozdrawiam środkowym palcem wszystkie "miłe" panny (zapewne z niskim ilorazem inteligencji), rzucające "mądre" teksty!..Myślą że mnie zgnębią...haha. Nie mam zamiaru zniżać sie do Waszego poziomu!! "-> ta panna na pewno sie nie przejmuje zadna krytyka :shock:

Paulette 

Wysłany: 2007-12-01, 19:45   

ta nie jest jeszcze az taka zla (fajny ma plaszcz)
a facet pasuje do niej jak ulał :lol:

"..Mająca swój styl ..." ---> JASNE :lol: taki styl jest zywcem sciagniety z zachodnich mediow..

adriana7 

Wysłany: 2007-12-01, 19:45   

Mis jest najlepszy :D Taki typowy miś dla solary :D Ale chyba poprzedniczki były bardziej spalone :D

lea88 

Wysłany: 2007-12-01, 20:02   

adriana7 napisał/a:
Mis jest najlepszy Taki typowy miś dla solary Ale chyba poprzedniczki były bardziej spalone

Macie racje, solara nie jest jeszcze tutaj grana w tak zaawansowanym stopniu :) Ale i tak widac naduzywanie :P ... no i male braki w inteligencji (sorry, wiem zazdrosze jej wlasnego stylu :DDD) .. nie mowiac juz o Misiu :P -> czyli taki mix wszelkich "negatywnych" cech ktore tu wymienilysmy :)

Paulette 

Wysłany: 2007-12-01, 20:08   

/ http://www.fotka.pl/profi...bd82df44efb2f9f

a to starsza uzytkowniczka solarium :P

http://www.fotka.pl/profi...bd82df44efb2f9f

ato chyba jakis trans.. :lol:

tuRmaNIA 

Wysłany: 2007-12-01, 22:15   

bejbe napisał/a:
Ja to nie rozumiem,faceci najczęściej mówią,że wolą dziewczyny ładne,ale naturalne,ale ślinią sie na widok takich zjaranych i ubranych jak lalka barbi panien... Jak jakiemuś naprawde się taka podoba,to współczuję mu gustu...

Ja też nie rozumiem tego :?

Zastanawiam się jak można robić sobie taką krzywdę przypiekając się na solarium..?

lea88 

Wysłany: 2007-12-01, 22:45   

mamm napisał/a:
Ja też nie rozumiem tego

Ja mam wrazenie ze im sie to moze nie podoba w kategoriach estetycznych, ale przyznajcie ze jak widzicie taki panny to kojarza wam sie one czesto z puszczalskimi lolitkami, pewnie facetom tez sie tak kojarza. Za takiem wygladem zawsze idzie seks i mysle ze to ich kreci :/ Faceci to niestety niezbyt rozumne istoty :P - instynkt bierze u nich czasem gore ....

Odpowiedz do tematu