o tipsach, blond/ew. rozowych pasemkach, o tym czy woli lezace czy stojace solarium kiedys bedac w Aqua Parku ze znajomymi siedzielismy w Saunie z jakimis laskami ktore mialy oto wlasnie wielki dylemat...
o tipsach, blond/ew. rozowych pasemkach, o tym czy woli lezace czy stojace solarium kiedys bedac w Aqua Parku ze znajomymi siedzielismy w Saunie z jakimis laskami ktore mialy oto wlasnie wielki dylemat...
moj kolega mial kiedys dziewczyne, ktore cos odbilo i wlasnei zaczela miec tylko takie zainteresowania. Potem w towarzystwie odzywala sie tylko gdy byly poruszane takie tematy
moj kolega mial kiedys dziewczyne, ktore cos odbilo i wlasnei zaczela miec tylko takie zainteresowania. Potem w towarzystwie odzywala sie tylko gdy byly poruszane takie tematy
no to dobra była zaczyna mnie to wszystko powoli przerazac...
zatrzymalam sie na tej calej "trebles89" zakochanej w sobie po uszy, "nic o mnie nie wiecie - spadajcie" bla bla bla... mysli ze wszystko kreci sie wokol niej. a tym komentarzem:
Cytat:
mam w domu kapitalny kibiel filmy merc czyli "merc-sedes" ty lubisz takie zabaweczki wiem bo czytalem opis zatem wpadnij do mnie zrobie ci przy nim kilka fotek moze nawet pozwole ci siurnąć do niego...
Cytat:
mam w domu kapitalny kibiel filmy merc czyli "merc-sedes" ty lubisz takie zabaweczki wiem bo czytalem opis zatem wpadnij do mnie zrobie ci przy nim kilka fotek moze nawet pozwole ci siurnąć do niego...
koles mnie normalnie rozwalił
Leżę Jakiś normalny koleś,trochę lasce pojechał w dość zabawny sposób.
ja chcąc sie troszke opalic poszlam w moje ulubione miejsce gdzie jest stojące solarium ktore opala hmm powiedziałabym ze normalnie( po 8 minutach jestem delikatnie brązowa- jestem brunetką) to sie okazalo ze było zepsute no to ja sie pytam tego goscia co obsługuje "które jest dobre?" tak sie teraz zastanawiam czy dobre pytanie postawiłam a on nr 4 wiec ja właze tak jak zaplanowalam na 8 min . tylko ze po ok jakos 5 minutach juz czułam ze jestem bardzo opalona mialam wyjsc ale czekam te 8 minut ... co ja potem przezyłam w domu skora piecze boli cała czerwona sciągnieta jakas jeszcze nigdy sie tak nie poparzyłam skąd ja miałam wiedziec ze ten koles zaproponuje najmocniejsze solarium ... juz 4 dzien teraz mija i moja skóra dalej boli przy dotykaniu ale juz nie tak sciemniała i jeszcze gdzienie gdzie czerwona jest człowiek uczy sie na wlasnych błedach...i juz napewno bede bardzo uwazac przy opalaniu zreszta nie wiedziałam ze skora moja jest taka wrazliwa teraz ją smaruje dbam zeby wrociła do dawnego wyglądu i nie rozumiem jak inne laski mogą korzystac z tak mocnego opalania...
jak widać tanoreksja nie dotyczy tylko kobiet...
Cristiano ostatnio ewidentnie przesadza z opalaniem. te powyżej to zdjęcia z ostatnich dni, a to na dole sprzed tygodnia.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
no fakt przegial z ta opalenizna, przy swojej normalnej karnacji wyglada tysiac razy lepiej. hmm moze w tej Sycylii czy gdzie on tam byl nie bylo dostepnego parasola albo blokera zeby sie tak nie spalic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum