Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Tanoreksja
Autor Wiadomość
Paulette 

Wysłany: 2007-12-01, 22:48   

zgadzam sie z Toba, inteligencja przez nie na pewno nie przemawia.. o czym w ogole rozmawiac z taka laska?

Lotta 

Wysłany: 2007-12-01, 23:00   

Paulette napisał/a:
o czym w ogole rozmawiac z taka laska?

o tipsach, blond/ew. rozowych pasemkach, o tym czy woli lezace czy stojace solarium :lol: kiedys bedac w Aqua Parku ze znajomymi siedzielismy w Saunie z jakimis laskami ktore mialy oto wlasnie wielki dylemat... :lol:

lea88 

Wysłany: 2007-12-01, 23:04   

Lotta napisał/a:
o tipsach, blond/ew. rozowych pasemkach, o tym czy woli lezace czy stojace solarium kiedys bedac w Aqua Parku ze znajomymi siedzielismy w Saunie z jakimis laskami ktore mialy oto wlasnie wielki dylemat...

moj kolega mial kiedys dziewczyne, ktore cos odbilo i wlasnei zaczela miec tylko takie zainteresowania. Potem w towarzystwie odzywala sie tylko gdy byly poruszane takie tematy :P

Lotta 

Wysłany: 2007-12-01, 23:10   

lea88 napisał/a:
moj kolega mial kiedys dziewczyne, ktore cos odbilo i wlasnei zaczela miec tylko takie zainteresowania. Potem w towarzystwie odzywala sie tylko gdy byly poruszane takie tematy

no to dobra była :lol: zaczyna mnie to wszystko powoli przerazac... :shock:
zatrzymalam sie na tej calej "trebles89" zakochanej w sobie po uszy, "nic o mnie nie wiecie - spadajcie" bla bla bla... mysli ze wszystko kreci sie wokol niej. a tym komentarzem:
Cytat:
mam w domu kapitalny kibiel filmy merc czyli "merc-sedes" ty lubisz takie zabaweczki wiem bo czytalem opis zatem wpadnij do mnie zrobie ci przy nim kilka fotek moze nawet pozwole ci siurnąć do niego...

koles mnie normalnie rozwalił :D

bejbe 

Wysłany: 2007-12-01, 23:14   

Lotta napisał/a:
Cytat:
mam w domu kapitalny kibiel filmy merc czyli "merc-sedes" ty lubisz takie zabaweczki wiem bo czytalem opis zatem wpadnij do mnie zrobie ci przy nim kilka fotek moze nawet pozwole ci siurnąć do niego...

koles mnie normalnie rozwalił :D

Leżę :lol: :lol: Jakiś normalny koleś,trochę lasce pojechał w dość zabawny sposób.

Lotta 

Wysłany: 2007-12-01, 23:16   

tak nawiasem mowiac ta ostatnia młoda Pamela... jej wyraz twarzy i te usta.... wygladaja tak jakby nie jedna "rzecz" juz w nich miala... :p

outsiderka 

Wysłany: 2007-12-20, 21:23   

O matko, ta to dopiero musi być uzależniona od solary... Biedna dziewczyna.

marinka 

Wysłany: 2007-12-21, 13:27   

outsiderka napisał/a:
Biedna dziewczyna.

każdy kiedyś wybrał. to z jej decyzji, czyli jej wina.

outsiderka 

Wysłany: 2007-12-21, 13:29   

ale i tak mi jej szkoda, bo na pewno jest tą solarą zaślepiona. gdyby nie byla chora, przestalaby.

Poison86 

Wysłany: 2008-04-05, 23:44   

ja chcąc sie troszke opalic poszlam w moje ulubione miejsce gdzie jest stojące solarium ktore opala hmm powiedziałabym ze normalnie( po 8 minutach jestem delikatnie brązowa- jestem brunetką) to sie okazalo ze było zepsute :? no to ja sie pytam tego goscia co obsługuje "które jest dobre?" tak sie teraz zastanawiam czy dobre pytanie postawiłam a on nr 4 wiec ja właze tak jak zaplanowalam na 8 min . tylko ze po ok jakos 5 minutach juz czułam ze jestem bardzo opalona mialam wyjsc ale czekam te 8 minut ... co ja potem przezyłam w domu skora piecze boli cała czerwona sciągnieta jakas jeszcze nigdy sie tak nie poparzyłam :( skąd ja miałam wiedziec ze ten koles zaproponuje najmocniejsze solarium ... juz 4 dzien teraz mija i moja skóra dalej boli przy dotykaniu ale juz nie tak sciemniała i jeszcze gdzienie gdzie czerwona jest :( człowiek uczy sie na wlasnych błedach...i juz napewno bede bardzo uwazac przy opalaniu zreszta nie wiedziałam ze skora moja jest taka wrazliwa teraz ją smaruje dbam zeby wrociła do dawnego wyglądu i nie rozumiem jak inne laski mogą korzystac z tak mocnego opalania...

outsiderka 

Wysłany: 2008-04-06, 10:06   

Poison86 napisał/a:
nie rozumiem jak inne laski mogą korzystac z tak mocnego opalania...

Może nie korzystają z niego aż 8 minut. Jak na pierwszą sesję to dużo za dużo.

NeynA 

Wysłany: 2008-04-06, 13:20   

Dzisiaj w kościele widziałam moją dobrą koleżankę z muzycznej to normalnie, aż mi się jej żal zrobiło. Wyglądała jak kupa. Masakra.

bejbe 

Wysłany: 2008-04-06, 14:50   

A ja na ulicach ostatnio widzę jakoś mniej takich zjaranych lasek. Nie wiem tylko,czy to ja nie zwracam uwagi,czy naprawdę jest ich mniej.

aniusia 

Wysłany: 2008-07-30, 12:56   

jak widać tanoreksja nie dotyczy tylko kobiet...

Cristiano ostatnio ewidentnie przesadza z opalaniem. te powyżej to zdjęcia z ostatnich dni, a to na dole sprzed tygodnia.

Scully 

Wysłany: 2008-07-30, 13:26   

ktoś mógł mnie uprzedzić, brzydzi mnie każda opalenizna a od tych zdjęć to mogłabym zwrócić całe śniadanie.

aniusia 

Wysłany: 2008-07-30, 14:12   

Scully, sorry nie wiedziałam... ja podobnym odruchem reaguje na sam widok tego typka ;) (no bez urazy dla jego fanek, mam trochę inny typ)

anecia 

Wysłany: 2008-07-30, 14:27   

To mój mąż !!!! . I tak go kocham , ze swoją bladością.

marinka 

Wysłany: 2008-07-30, 14:46   

ciekawe, jak będzie wyglądać za 10 lat... czy nie straci tych fanek :P

no_promises 

Wysłany: 2008-07-30, 15:48   

On ma sam w sobie ciemna karnacje, wiec slonce go chcac nie chcac chwyta szybciej i mocniej niz innym :)

Magda87 

Wysłany: 2008-07-30, 15:51   

no fakt przegial z ta opalenizna, przy swojej normalnej karnacji wyglada tysiac razy lepiej. hmm moze w tej Sycylii czy gdzie on tam byl nie bylo dostepnego parasola albo blokera zeby sie tak nie spalic :D

Odpowiedz do tematu