no ja mam zamiar biegac.. bo jak sie biega to sie chyba tak rowno wszedzie chudnie.. a brzuszek tez by mi sie przydalo zgubic.. ale Weidera nie chce mi sie robic
jestem na 25 dniu 6 weidera
owszem są efekty, ale na brzuchu a nie na biodrach
na rowerze jeżdże od maja - codziennie po 1h
i dalej nic.....
albo może przetrenowałam się i dlatego takie proste ćwiczenia na mnie nie działają....
Połóż się na boku, nogi wyprostowane. Ręka od strony na której leżysz wyciągnięta do góry, druga ręką z przodu podpierasz się o podłogę. Powoli unoś nogi 20cm nad ziemię (złączone i wyprostowane), wytrzymuj kilka sekund, powolutku opuszczaj. Zrób tak 10 razy na każdym boku, po 3 serie. Efekty po pewnym czasie są widoczne.
Mam nadzieję, że pomogą te ćwiczenia
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Wysłany: 2007-06-16, 00:15
Magda87, hahaha ! a wiecie, ze nawet nie pomyslalam zeby zalozyc ?
outsiderka, nie szukam kompeksów na siłe, bo wiem że moje boczki są nieapetyczne. Wiesz, moze dla innych nie, ale mi to przeszkadza... Nawet kolezanki mowia ze cos z tym powinnam zrobic, bo niefajnie wyglada..
cheerli napisał/a:
Nawet kolezanki mowia ze cos z tym powinnam zrobic, bo niefajnie wyglada..
gratuluje szczerych kolezanek i jak napisala outsaiderka niech spojrza na siebie w lustrze...
no nie wiem jak dla mnie to jak dziewczyna jest w miarę szczupła i ma boczki to to niefajnie wygląda zgłaszcza że mozna temu zaradzić. Jeśli koleżanki nie mówiły tego z jadem, to ja nie wiem czemu nei miałyby tego powiedzieć.
ja tez bym chciała się pozbyć swoich boczków ;//. Spróbuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum